Menu

Receptionsmenu (JAN-FEB)

Denne menu kan først leveres d. 5. januar 2024. Forudbestil allerede i dag.

Receptionsmenu (JAN-FEB) Minimum 15 kuverter (Gældende fra d. 5 januar - 18 februar)

Bemærk at alle menupunkter er “hapsere” & menuen kan dermed ikke bruges som en frokost eller et mættende måltid. Der tillægges en merpris ved færre antal kuverter. OBS:Der er beregnet 1 hapser pr. person ved denne kuvertpris. (Gældende fra d. 5 januar - 18 februar)

Hovedret

Dildgravad okse
Med fermenteret hvidløgsmayo & bagte tomater
Hvid sæsonfisk
Med blomkålscreme, brunet smør, agurk & rugbrødskrummer
Fast modnet ost i bjælke
Serveret med sprøde knækbrød, kompot & oliven
Grøn spinatwrap
Med confiteret and, balsamicoglace, rødkål & nødder
Minislider (kold)
Med laks, æble & grønt
Hvid chokolademousse
Med søde & syrlige kirsebær
Din forespørgsel
Antal kuverter:

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter når du bestiller menuen)
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.