Menu

Receptionsmenu (APR-MAJ)

Denne menu kan først leveres d. 3. april 2024. Forudbestil allerede i dag.

Receptionsmenu (APR-MAJ) Minimum 15 kuverter (Gældende fra d. 3 april - 12 maj)

Bemærk at alle menupunkter er “hapsere” & menuen kan dermed ikke bruges som en frokost eller et mættende måltid. Der tillægges en merpris ved færre antal kuverter.OBS:Der er beregnet 1 hapser pr. person ved denne kuvertpris.Gældende fra d. 3 april - 12 maj.

Hovedret

Varmrøget peberlaks
Med estragonmayo, samt broken gel på citron & hyldeblomst
Stegte tigerrejer
Med grov basilikumspesto, æble & asparges
Fast modnet ost i bjælke
Serveret med sprøde knækbrød, kompot & oliven
Italiensk modnet skinke
Med mozzarella, melon & mikrourter fra Engesvang
Minislider (kold)
Med kyllingesalat & hjemmesylt
Klæg chokoladekage
Med brændt marengs, rabarberkompot & sprødt
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.