Menu

Receptionsmenu (NOV-DEC)

Denne menu kan først leveres d. 13. november 2024. Forudbestil allerede i dag.

Receptionsmenu (NOV-DEC) Minimum 15 kuverter (Gældende fra d. 13 november - 21 december)

Bemærk at alle menupunkter er “hapsere” & menuen kan dermed ikke bruges som en frokost eller et mættende måltid. Der tillægges en merpris ved færre antal kuverter.OBS:Der er beregnet 1 hapser pr. person ved denne kuvertpris.Gældende fra d. 13 november til d. 21 december

Receptionshapsere

Laks
Med syltet ingefær, æble & urtecreme
Gravad svin
Med rødbedetatar & appelsinsyltede glaskål
Fast modnet ost i bjælke
Serveret med sprøde knækbrød, kompot & oliven
Vildsvine charcuterie
Med løgmarmelade & bøgehatte
Minislider(kold)
Med fjerkræ, hoisin & kimchi
Appelsin panna cotta
Med kardemommecreme & sprød karamel
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Receptionsmenu (NOV-DEC)x15
2385,- DKK
Pris pr. kuvert 159,-
Pris i alt2385,- DKK
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.