Menu

Årstidens menu (NOV-DEC)

Årstidens menu (NOV-DEC) Gældende fra d. 13 november – 21 december

Årstidens menu er perfekt som social dining concept. Her tilbydes du forret, hovedret samt dessert, hvoraf der er flere elementer i hver ret. Om du får gæster derhjemme eller skal afholde din fest hos gastro13, er det altid skøn at strække aftenen så længe som muligt så man både når at nyde sine gæster samt maden. Ved årstiden menu får du en forret med 3 elementer, samt en hovedret med 2 slags kød, så du sagtens kan dele hovedretten op i 2 serveringer. Til slut er der 2 desserter, som også sagtens kan deles op. Du får altså her selv muligheden for at bestemme hvordan aftenen skal forløbe. Dette er vores mest populære menu og med god grund.

Forret

Laks
Med syltet ingefær, æble & urtecreme
Gravad svin
Med rødbedetatar & appelsinsyltede glaskål
Rejesalat
Tilsmagt med fingerlimes, sprød toast & urter fra Engesvang
Koldhævede brød
Serveret med pisket smør

Hovedret

Rosastegt kalvesteg
Med urter & hvidløg
Langtidstilberedte svinekæber
Med anis, laurbær & enebær
Grillet rød spidskål
Med ristede nødder, ribs, tyttebær & honning
Pommes anna
Med brunet smør & revet vesterhavsost
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Kraftig rødvinssauce
Tilsmagt med sennepskorn

Dessert

Appelsin panna cotta
Med kardemommecreme & sprød karamel
gastro13s ris a la mande
Med kondenseret mælk, hvid chokolade & ristede mandler
Hertil kirsebærsauce med amarena kirsebær, kirsebærvin & portvin
(Vi anbefaler varmluftsovn)

Forret:
-Brødet varmes 6-8 min. v. 200 grader
-Sprød toast anrettes på rejesalaten inden servering.
-Rugbrødscrunch anrettes på gravad svin inden servering.

Hovedret:
-Pommes Anna varmes ca. 20-25 min. v. 200 grader
-Frisk timian kommes på Pommes Anna inden servering (EFTER OVN)
-Grillet spidskål varmes ca. 12-15 min inden servering.
-Glasset med kerner serveres til årstidens salat
-Glasset med dressing serveres til årstidens salat
-Ristede nødder hældes over grillet spidskål inden servering

Dessert:
-Sprød karamel anrettes i appelsin panna cotta inden servering
-Kirsebær saucen kan med fordel lunes i en gryde, inden den serveres til risalamanden.

Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Årstidens menu (NOV-DEC)x10
3890,- DKK
Pris pr. kuvert 389,-
Pris i alt3890,- DKK
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.