Menu

Lille tapas (JAN-FEB)

Lille tapas (JAN-FEB) Fra d. 5 jan- 18 feb

Vores tapasmenu er den mest solgte af alle vores menuer – prøv den! Dette er den perfekte løsning til en hyggelig aften hvor man kan sidde og snakke over maden i flere timer. Tapasretterne giver anledning til en aften hvor fællesskab og gastronomi går op i en højere enhed. Denne menu indeholder nok til at alle bliver mætte. (Der er mulighed for at ændre/reducere/tilføje antallet af retterne i de enkelte menuer).

Tapas

Dildgravad okse
Med fermenteret hvidløgsmayo & bagte tomater
Hvid sæsonfisk
Med blomkålscreme, brunet smør, agurk & rugbrødskrummer
Svampesuppe tilsmagt med portvin
Med trøffelolie, sprødt crunch & grønt
Udvalg af Unika ost
Serveret med sprøde knækbrød, kompot & oliven
Grøn spinatwrap
Med confiteret and, balsamicoglace, rødkål & nødder
2 varianter af hjemmebagt surdejsbrød
Hjemmepisket smør
Filopakke
Med porre, bacon, urter & creamcheese
Vejledning til lille tapas:

Bemærk at vi anbefaler varmluftsovn)

-Brødet varmes 8-10 min. v. 200 grader
-Suppen varmes i en gryde til kogepunktet (KUN TIL SELSKABER PÅ 15 PERSONER ELLER MINDRE)
-Den varme suppe hældes i glasset med trøffelolie & grønt
-Sprødt crunch anrettes på suppen som det sidste inden servering.
-Rugbrødskrummer anrettes på hvid sæsonfisk inden servering.
-Filopakke varmes ca. 15-20 min. v. 200 grader inden servering
-Grønt til filopakke anrettes ved filopakkerne inden servering.
Print menu
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.