Menu

Lille tapas (MAJ-JUN-JULI)

Lille tapas (MAJ-JUN-JULI) fra d. 16 maj - 6 juli

Vores tapasmenu er den mest solgte af alle vores menuer – prøv den! Dette er den perfekte løsning til en hyggelig aften. Tapasretterne giver anledning til en aften hvor fællesskab og gastronomi går op i en højere enhed. Denne menu indeholder nok til at alle bliver mætte men anbefales ikke til at være til et helaftensarrangement (Der er mulighed for at ændre/reducere/tilføje antallet af retterne i de enkelte menuer).

TAPAS

Hvid sæsonfisk fra Havnens Fiskehus
Med tatarsauce, sprødt brød & urter
Citrus & pebermarineret laks
Med æble, cremet citrussauce & grønt
Rosastegt kalveinderlår
Med grøn basilikumspesto, rugbrødscrunch & syltede bøgehatte
Koldhævede surdejsbrød
Serveret med pisket smør
Grillet courget i variation
Med urter, ristede nødder & feta
Moderne tartelet
Med plukket kylling, purløgscreme & baconstøv
Miniquiche
Med variation af asparges, vesterhavsost & purløgsskum
VEJLEDNING
(Vi anbefaler varmluftsovn)
-Brødet varmes 6-8 min. v. 200 grader
-Sprødt brød anrettes på hvid sæsonfisk inden servering
-Cremet citrussauce hældes ned i glasset med laks inden servering (ca. 2 spsk. til hver)
-Rugbrødscrunch anrettes på kalveinderlår inden servering
-De ristede nødder drysses på grillet courget inden servering.
-Tarteletskallen varmes i 6-8 min. v 200 grader inden de fyldes
-Tarteletfyldet anrettes i skallerne inden servering
- Ærteskud anrettes på toppen af moderne tartelet inden servering
-Baconstøv drysses på tarteletten lige inden servering
-Mini quiche varmes ca. 10 min v. 200 grader.
Print menu
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.