Menu

Årstidens menu (JAN-FEB)

Årstidens menu (JAN-FEB) Gældende fra d. 5 jan – 18 feb

Årstidens menu er perfekt som social dining concept. Her tilbydes du forret, hovedret samt dessert, hvoraf der er flere elementer i hver ret. Om du får gæster derhjemme eller skal afholde din fest hos gastro13, er det altid skøn at strække aftenen så længe som muligt så man både når at nyde sine gæster samt maden. Ved årstiden menu får du en forret med 3 elementer, samt en hovedret med 2 slags kød, så du sagtens kan dele hovedretten op i 2 serveringer. Til slut er der 2 desserter, som også sagtens kan deles op. Du får altså her selv muligheden for at bestemme hvordan aftenen skal forløbe. Dette er vores mest populære menu og med god grund.

Forret

Dildgravad okse
Med fermenteret hvidløgsmayo & bagte tomater
Hvid sæsonfisk
Med blomkålscreme, brunet smør, agurk & rugbrødskrummer
Svampesuppe tilsmagt med portvin
Med trøffelolie, sprødt crunch & grønt
Koldhævet surdejsbrød
Serveret med pisket smør

Hovedret

Langtidstilberedt & rosa kalv
Med rosmarin & flagesalt
Braiserede svinekæber
Med grøn urteolie & hvidløg
Filopakke
Med porre, bacon, urter & creamcheese
Kartoffelroulade
Med purløg & creme fraiche
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Ølglace
Med rosmarin & honning

Dessert

Hvid chokolademousse
Med søde & syrlige kirsebær
Clafoutis
Med pærer & mørk chokolade
Vejledning til årstidens menu:

(Bemærk at vi anbefaler at man bruger varmluftsovn)
Forret:
-Brødet varmes 8-10 min. v. 200 grader
-Suppen varmes i en gryde til kogepunktet (KUN TIL SELSKABER PÅ 15 PERSONER ELLER MINDRE)
-Den varme suppe hældes i glasset med trøffelolie & grønt
-Sprødt crunch anrettes på suppen som det sidste inden servering.
-Rugbrødskrummer anrettes på hvid sæsonfisk inden servering.
-Glasset med dressing serveres til årstidens salat

Hovedret:
-Filopakke varmes ca. 15-20 min. v. 200 grader.
-Grønt til filopakke anrettes ved filopakkerne inden servering.
-Kartoffelroulade varmes ca. 25 min. v. 200 grader
-Glasset med nødder/kerner serveres til årstidens salat
-Glasset med dressing serveres til årstidens salat

Dessert:
-Clafoutis i glas varmes 10-12 min. v. MAX 160 grader inden servering
-Sprød chokolade anrettes på toppen af clafoutis lige inden servering
-Yuzucreme serveres til clafoutis
-Drys kirsebær drys over hvidchokolade mousse inden servering
Print menu
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.