Menu

Årstidens menu (JAN-FEB)

Denne menu kan først leveres d. 8. januar 2025. Forudbestil allerede i dag.

Årstidens menu (JAN-FEB) Gældende fra d. 8 jan – 9 feb

Årstidens menu er perfekt som social dining concept. Her tilbydes du forret, hovedret samt dessert, hvoraf der er flere elementer i hver ret. Om du får gæster derhjemme eller skal afholde din fest hos gastro13, er det altid skøn at strække aftenen så længe som muligt så man både når at nyde sine gæster samt maden. Ved årstiden menu får du en forret med 3 elementer, samt en hovedret med 2 slags kød, så du sagtens kan dele hovedretten op i 2 serveringer. Til slut er der 2 desserter, som også sagtens kan deles op. Du får altså her selv muligheden for at bestemme hvordan aftenen skal forløbe. Dette er vores mest populære menu og med god grund.

Forret

Gravad svinemørbrad
Med syltede bøgehatte & sennepsaioli
Plukket varmrøget peberlaks
Med spizy skaldyrssuppe tilsmagt med kokos & urter
Bresaola
Med trøffel & tomat
Koldhævet surdejsbrød
Serveret med pisket smør

Hovedret

Langtidstilberedt & rosa kalv
Med rosmarin & flagesalt
Kyllingerulle
Med svampesouffle & urter
Vintergrønt
Med brunet smør, soya & ingefær
Confiteret Pommes Fondant
Med hvidløg, purløg & kørvel
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Kraftfuld sauce
Tilsmagt med enebær, marvben & oksefond

Dessert

Mocca & karamel pannacotta
Med brombær & karameltuilles med nødder
Moderne banankage
Med mørk chokolade & skovsyre





Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Årstidens menu (JAN-FEB)x10
3890,- DKK
Pris pr. kuvert 389,-
Pris i alt3890,- DKK
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.