Menu

Stor tapas (JAN-FEB)

Denne menu kan først leveres d. 8. januar 2025. Forudbestil allerede i dag.

Stor tapas (JAN-FEB) Gældende fra d. 8 jan – 9 feb

Vores store tapas er menuen hvor der bare intet mangler. Menuen er en fuldstændig perfekt løsning til social dining, hvor I kan sidde og hygge jer om maden i timevis. Menuen serveres i forskellige små skåle samt glas, og I kan derfor selv afgøre hvor mange anretninger menuen skal deles op i. Dette er uden tvivl en af vores mest populære menuer og der følger selvfølgelig også 2 desserter med. Et helt perfekt valg af menu til en aften med venner eller til en større begivenhed. Husk at vi altid tilbyder lækre vine som er tilpasset de enkelte menuer.

Hovedret

Gravad svinemørbrad
Med syltede bøgehatte & sennepsaioli
Plukket varmrøget peberlaks
Med spizy skaldyrssuppe tilsmagt med kokos & urter
Bresaola
Med trøffel & tomat
Koldhævet surdejsbrød
Serveret med pisket smør
Vitello tonnato
Med kalv, citronskal & kapers
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer & coppa
Minitortilla
Med kylling, abrikossalsa & Cashewnødder
Udvalg af danke & udenlandske oste
Med passende tilbehør & sprøde knækbrød
Falafel lavet på søde kartofler
Med chilimayo, grønt & sprødt

Dessert

Mocca & karamel pannacotta
Med brombær & karameltuilles med nødder
Moderne banankage
Med mørk chokolade & skovsyre
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Stor tapas (JAN-FEB)x10
3890,- DKK
Pris pr. kuvert 389,-
Pris i alt3890,- DKK
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.