Menu

Stor tapas (JAN-FEB)

Stor tapas (JAN-FEB) Gældende fra d. 5 jan – 18 feb

Vores store tapas er menuen hvor der bare intet mangler. Menuen er en fuldstændig perfekt løsning til social dining, hvor I kan sidde og hygge jer om maden i timevis. Menuen serveres i forskellige små skåle samt glas, og I kan derfor selv afgøre hvor mange anretninger menuen skal deles op i. Dette er uden tvivl en af vores mest populære menuer og der følger selvfølgelig også 2 desserter med. Et helt perfekt valg af menu til en aften med venner eller til en større begivenhed. Husk at vi altid tilbyder lækre vine som er tilpasset de enkelte menuer.

Hovedret

Dildgravad okse
Med fermenteret hvidløgsmayo & bagte tomater
Hvid sæsonfisk
Med blomkålscreme, brunet smør, agurk & rugbrødskrummer
Svampesuppe tilsmagt med portvin
Med trøffelolie, sprødt crunch & grønt
Koldhævet surdejsbrød
Serveret med pisket smør
Filopakke
Med porre, bacon, urter & creamcheese
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer & coppa
Friteret camembert
Med persille samt solbær- & æblekompot
Grøn spinatwrap
Med confiteret and, balsamicoglace, rødkål & nødder
Stegte tigerrejespyd
Med chilimayo, grønt & sprødt

Dessert

Hvid chokolademousse
Med søde & syrlige kirsebær
Clafoutis
Med pærer & mørk chokolade
Vejledning til stor tapas:

Bemærk at vi anbefaler varmluftsovn)

-Brødet varmes 8-10 min. v. 200 grader
-Suppen varmes i en gryde til kogepunktet (KUN TIL SELSKABER PÅ 15 PERSONER ELLER MINDRE)
-Den varme suppe hældes i glasset med trøffelolie & grønt
-Sprødt crunch anrettes på suppen som det sidste inden servering.
-Rugbrødskrummer anrettes på hvid sæsonfisk inden servering.
-Filopakke varmes ca. 15-20 min. v. 200 grader inden servering
-Grønt til filopakke anrettes ved filopakkerne inden servering.
-Friteret camenbert varmes ca. 10-15 min. v. 200 grader inden servering
Dessert:
-Clafoutis i glas varmes 10-12 min. v. MAX 160 grader inden servering
-Sprød chokolade anrettes på toppen af clafoutis lige inden servering
-Yuzucreme serveres til clafoutis
-Drys kirsebær drys over hvidchokolade mousse inden servering
Print menu
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.