Frokostordning
Aktuel menu
Uge 7 2025
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Tidligere menuer
Uge 6 2025
Mandag
Lun ret
Apple chili med pulled beef, kidneybønner, chipotle & linser
Serveret med dampede ris
Vegetarisk alternativ: Apple chili med kidneybønner, chipotle & linser
Dagens salatbar
Nachos chips, avocado, majs, ananas & agurk
Tun vendt med citronskal, dild & forårsløg
Marinerede artiskokker
De Cecco pasta med grønt & tomatsalsa
Mixsalat & babyspinat
Ugens sprøde toppings
Jordnødder(N), saltede mandelmix(N) & 2 x ugens sprøde topping (N,L,H,G,J)
Ugens dressinger
Persilledressing med yoghurt & skyr (L,H,Æ,D)(5%)
Harissadressing (H,L,Æ) (18 %)
Balsamicodressing med blåbær
Kold anretning
Kalkunbryst med spizy røget chilimayo(Æ,H) & gul peberfrugt
Spegepølse med hjemmerørt remoulade(Æ,D), ristede løg(G) & agurk
Brød
Rugbrød (G,E)
TirsdagApple chili med pulled beef, kidneybønner, chipotle & linser
Serveret med dampede ris
Vegetarisk alternativ: Apple chili med kidneybønner, chipotle & linser
Dagens salatbar
Nachos chips, avocado, majs, ananas & agurk
Tun vendt med citronskal, dild & forårsløg
Marinerede artiskokker
De Cecco pasta med grønt & tomatsalsa
Mixsalat & babyspinat
Ugens sprøde toppings
Jordnødder(N), saltede mandelmix(N) & 2 x ugens sprøde topping (N,L,H,G,J)
Ugens dressinger
Persilledressing med yoghurt & skyr (L,H,Æ,D)(5%)
Harissadressing (H,L,Æ) (18 %)
Balsamicodressing med blåbær
Kold anretning
Kalkunbryst med spizy røget chilimayo(Æ,H) & gul peberfrugt
Spegepølse med hjemmerørt remoulade(Æ,D), ristede løg(G) & agurk
Brød
Rugbrød (G,E)
Varm ret
De Cecco pasta(G,L)med ægte italiensk salsiccia(S), hvidvin & timian
Vegetarisk alternativ: De cecco pasta(G,L)med hvidvin, timian & stegte squash
Dagens salater
Blomkålssalat med kapers, parmesan, babyspinat, persille & olivenolie
Klassisk tomatsalat med forskellige farvede tomater, basilikum, rødløg, frisk mozzarella(L) i tern & rucola
Kold anretning
Mortadella med pistacie(N,S) serveret med grillede champignons vendt i trøffelolie
(grillede champignon er der en hel palle af)
Anderillette med hjemmesylt & hoisincreme(G,B,H)
Brød
Softkernerugbrød med surdej & kerner (G)
OnsdagDe Cecco pasta(G,L)med ægte italiensk salsiccia(S), hvidvin & timian
Vegetarisk alternativ: De cecco pasta(G,L)med hvidvin, timian & stegte squash
Dagens salater
Blomkålssalat med kapers, parmesan, babyspinat, persille & olivenolie
Klassisk tomatsalat med forskellige farvede tomater, basilikum, rødløg, frisk mozzarella(L) i tern & rucola
Kold anretning
Mortadella med pistacie(N,S) serveret med grillede champignons vendt i trøffelolie
(grillede champignon er der en hel palle af)
Anderillette med hjemmesylt & hoisincreme(G,B,H)
Brød
Softkernerugbrød med surdej & kerner (G)
Varm ret
Norsk laks(F) med urtehytteost(L,Æ) & dildvendte kartofler
Vegetarisk alternativ: Stegt tofu med hollandaise(L,Æ) & dildvendte kartofler
Dagens salater
Kålsalat med æble, granatæble, citrusvinaigrette, purløg & ristede kerner
Grøn blandet salat med gulerødder, agurk, broccoli, ærter & røgede mandler(N,L)
Kold anretning
Kalkunsalat(Æ,L) med karry, ananas, løg, karsen, purløg & grønt
Roastbeef med asiatisk dip(H,Æ), springløg & rød chili
Sødt
Dagens kage (L,G,N)
Brød
Græskarkernerugbrød med durumhvedekerner (G)
TorsdagNorsk laks(F) med urtehytteost(L,Æ) & dildvendte kartofler
Vegetarisk alternativ: Stegt tofu med hollandaise(L,Æ) & dildvendte kartofler
Dagens salater
Kålsalat med æble, granatæble, citrusvinaigrette, purløg & ristede kerner
Grøn blandet salat med gulerødder, agurk, broccoli, ærter & røgede mandler(N,L)
Kold anretning
Kalkunsalat(Æ,L) med karry, ananas, løg, karsen, purløg & grønt
Roastbeef med asiatisk dip(H,Æ), springløg & rød chili
Sødt
Dagens kage (L,G,N)
Brød
Græskarkernerugbrød med durumhvedekerner (G)
Varm ret
Kalkun i cremet hvidvinssauce(L) med bacontern(S) & svampe
Hertil lun bulgur vendt med olie & havsalt(G)
Vegetarisk alternativ: Aubergine i cremet hvidvinssauce(L) med facon & svampe
Salatbar
Druer, salatost(L), edamame, rød spidskål & revet gulerod
Stegt kylling med fajitakryderi(H)
Quinoasalat med urter
Grønkål med tørrede tranebær(J)
Romainesalat & rød crisp salat
”Forkælelseshapser”
Grissinistænger(G) med artiskokspread (H)
Kold anretning
Hamburgerryg(S) med aspargessalat(Æ), tomatbåde & urter fra Engesvang
(vi har en masse asparges på lager)
Lun ”pindsvin”(S) med grov sennep(D)
Brød
Solsikkerugbrød med malt & rug (G)
FredagKalkun i cremet hvidvinssauce(L) med bacontern(S) & svampe
Hertil lun bulgur vendt med olie & havsalt(G)
Vegetarisk alternativ: Aubergine i cremet hvidvinssauce(L) med facon & svampe
Salatbar
Druer, salatost(L), edamame, rød spidskål & revet gulerod
Stegt kylling med fajitakryderi(H)
Quinoasalat med urter
Grønkål med tørrede tranebær(J)
Romainesalat & rød crisp salat
”Forkælelseshapser”
Grissinistænger(G) med artiskokspread (H)
Kold anretning
Hamburgerryg(S) med aspargessalat(Æ), tomatbåde & urter fra Engesvang
(vi har en masse asparges på lager)
Lun ”pindsvin”(S) med grov sennep(D)
Brød
Solsikkerugbrød med malt & rug (G)
Varm ret
Saml selv fuldkornssandwich(G) med kylling & bacon(S)
Hertil karrydressing(L)
Vegetarisk alternativ: Saml selv fuldkornssandwich (G) med ”no chicken”
Dagens salatbar & tilbehør
Agurk, rød peberfrugt, rødløg & tomatskiver
Iceberg & crisp salat
Cous cous salat med kalkuntern, ærter, tomat, kørvel & bønner
(vi har kalkun på lager)
Kold anretning
Dagens pålæg med passende tilbehør (G,S,L,N,Æ,D)
Sprængt kalv med peberrodscreme(L) & grønne urter
Brød
Gulerodsrugbrød med hørfrø, solsikkekerner, hvede & byg(G,E)
Saml selv fuldkornssandwich(G) med kylling & bacon(S)
Hertil karrydressing(L)
Vegetarisk alternativ: Saml selv fuldkornssandwich (G) med ”no chicken”
Dagens salatbar & tilbehør
Agurk, rød peberfrugt, rødløg & tomatskiver
Iceberg & crisp salat
Cous cous salat med kalkuntern, ærter, tomat, kørvel & bønner
(vi har kalkun på lager)
Kold anretning
Dagens pålæg med passende tilbehør (G,S,L,N,Æ,D)
Sprængt kalv med peberrodscreme(L) & grønne urter
Brød
Gulerodsrugbrød med hørfrø, solsikkekerner, hvede & byg(G,E)
Uge 5 2025
Mandag
Hovedret
Chicken tikka masala (H,L)
Serveret med ris & naanbread(G,H)
Vegetarisk alternativ: ”No chicken” tikka masala (H,L) serveret med ris (Naan lunes 5-7 min 180 grader)
Tema: Indisk
Salat
Dagens salatbar
Ærter, blomkål, tun(F), cherrytomat & melon De Cecco pasta med grønt (G)
Kogte halve æg(Æ) med purløg Babyspinat & lollo rosso
Tilbehør
Ugens sprøde toppings
Sour cream nødder(N,G), rugbrødschips(G,L) med chili, solsikke kerner med citrus & ris chips med peber
Dressing
Ranchdressing med urter (L,H,Æ,D)(5%) Tomatdressing (H,L,Æ) (18 %)
Sød chili vinaigrette(B,H) med limesaft
Pålæg
Farmors sildesalat(F) med modnede sild, røgede sild & mayo(Æ,L)
Ribbensteg(S) med rødkål & hjemmesyltede agurker
Brød
Rugbrød (G,E
TirsdagChicken tikka masala (H,L)
Serveret med ris & naanbread(G,H)
Vegetarisk alternativ: ”No chicken” tikka masala (H,L) serveret med ris (Naan lunes 5-7 min 180 grader)
Tema: Indisk
Salat
Dagens salatbar
Ærter, blomkål, tun(F), cherrytomat & melon De Cecco pasta med grønt (G)
Kogte halve æg(Æ) med purløg Babyspinat & lollo rosso
Tilbehør
Ugens sprøde toppings
Sour cream nødder(N,G), rugbrødschips(G,L) med chili, solsikke kerner med citrus & ris chips med peber
Dressing
Ranchdressing med urter (L,H,Æ,D)(5%) Tomatdressing (H,L,Æ) (18 %)
Sød chili vinaigrette(B,H) med limesaft
Pålæg
Farmors sildesalat(F) med modnede sild, røgede sild & mayo(Æ,L)
Ribbensteg(S) med rødkål & hjemmesyltede agurker
Brød
Rugbrød (G,E
Hovedret
Pitabrød(G) med skinke(S) vendt i purløg Haydari(L,H) med ristet chili
Vegetarisk alternativ: Pitabrød (G,L) med falafel vendt i purløg 1 stk. pita pr. person.
(Pita varmes 5-7 min 180 grader)
Salat
Dagens salatbar
Ananas, agurk, gulerødder, peberfrugt, edamamebønner & majs Pastasalat(G) med parmesan & rød pesto(N,L) Linseblanding med krydderier
Iceberg & salatmix
Pålæg
Lammekæbe med tzatziki(L,H) & friske agurketern vendt i mynte
Kalverullepølse med sky, løg & urter
Brød
Softkernerugbrød med surdej & kerner (G)
OnsdagPitabrød(G) med skinke(S) vendt i purløg Haydari(L,H) med ristet chili
Vegetarisk alternativ: Pitabrød (G,L) med falafel vendt i purløg 1 stk. pita pr. person.
(Pita varmes 5-7 min 180 grader)
Salat
Dagens salatbar
Ananas, agurk, gulerødder, peberfrugt, edamamebønner & majs Pastasalat(G) med parmesan & rød pesto(N,L) Linseblanding med krydderier
Iceberg & salatmix
Pålæg
Lammekæbe med tzatziki(L,H) & friske agurketern vendt i mynte
Kalverullepølse med sky, løg & urter
Brød
Softkernerugbrød med surdej & kerner (G)
Hovedret
Gl. dags oksesteg i smagfuld sauce tilsmagt med perleløg & ribsgele
Hertil dampede gulerødder & kartofler
Vegetarisk alternativ: Stegt selleri i smagfuld vegansk sauce(C) tilsmagt med perleløg
Salat
Klassisk waldorfsalat med æble, bladselleri, druer & valnødder(L,Æ,N,C)
Gulerodsråkost med æble, citron, rosin(J) & ristede solsikkekerner
Pålæg
Wienersalat (S,L,Æ,G) med kartofler, purløg, zittauerløg & sød fransk sennep (D)
Kogt hamburgerryg(S) med italiensk salat(Æ), aspargessnitter & karse
Sødt
Kardemommesnurrer (L,G,N)
(Kan med fordel lunes 5-8 min. v. 200 grader inden servering)
Brød
Græskarkernerugbrød med durumhvedekerner (G)
TorsdagGl. dags oksesteg i smagfuld sauce tilsmagt med perleløg & ribsgele
Hertil dampede gulerødder & kartofler
Vegetarisk alternativ: Stegt selleri i smagfuld vegansk sauce(C) tilsmagt med perleløg
Salat
Klassisk waldorfsalat med æble, bladselleri, druer & valnødder(L,Æ,N,C)
Gulerodsråkost med æble, citron, rosin(J) & ristede solsikkekerner
Pålæg
Wienersalat (S,L,Æ,G) med kartofler, purløg, zittauerløg & sød fransk sennep (D)
Kogt hamburgerryg(S) med italiensk salat(Æ), aspargessnitter & karse
Sødt
Kardemommesnurrer (L,G,N)
(Kan med fordel lunes 5-8 min. v. 200 grader inden servering)
Brød
Græskarkernerugbrød med durumhvedekerner (G)
Hovedret
Bøf lindstrøm(S,G,Æ,J) a la pariserbøf med klassisk tilbehør
Vegetarisk alternativ: Rødbedebøf a la pariserbøf (G)
Salat
Blomkålssalat med edamamebønner, semi dried tomat, pære toppet med ristede mandler(N)
Grøn salat med bønner, cherrytomater, persille, friskhakket rødløg & feta(L)
Forkælelseshapser
Saml selv blinis(G) med sæsonens første stenbidderrogn(F) vendt i creme fraiche(L), rødløg, purløg & dild
Pålæg
Dagens pålæg med passende tilbehør (G,S,L,N,Æ,D)
Fuglekvidder(S,Æ,L) med løg, purløg & tomatconcassé
Brød
Solsikkerugbrød med malt & rug (G)
FredagBøf lindstrøm(S,G,Æ,J) a la pariserbøf med klassisk tilbehør
Vegetarisk alternativ: Rødbedebøf a la pariserbøf (G)
Salat
Blomkålssalat med edamamebønner, semi dried tomat, pære toppet med ristede mandler(N)
Grøn salat med bønner, cherrytomater, persille, friskhakket rødløg & feta(L)
Forkælelseshapser
Saml selv blinis(G) med sæsonens første stenbidderrogn(F) vendt i creme fraiche(L), rødløg, purløg & dild
Pålæg
Dagens pålæg med passende tilbehør (G,S,L,N,Æ,D)
Fuglekvidder(S,Æ,L) med løg, purløg & tomatconcassé
Brød
Solsikkerugbrød med malt & rug (G)
Hovedret
Lun ret
Quiche Lorraine med bacon, porre, flødeost(G,S,L) & løvstikke
Vegetarisk alternativ: Quiche lorraine med facon, porre, flødeost (G,S,L) & løvstikke
Tema: Fuldkorn
Salat
Hjertesalat med revet parmesan, hjemmelavede croutoner(G,H) & cæsardressing(L,F,Æ)
Moderne kålsalat med rød spidskål, hvidkål, grønkål & blåbær toppet med rosenkålsblade
Pålæg
Hjemmelavet fjerkræs leverpostej(Æ,L) med friske agurker & bacon(S)
Okseroast rullet i peberblanding(C,H) serveret med black pepper creme(G,B)
Brød
Solsikkerugbrød med malt & rug (G)
Lun ret
Quiche Lorraine med bacon, porre, flødeost(G,S,L) & løvstikke
Vegetarisk alternativ: Quiche lorraine med facon, porre, flødeost (G,S,L) & løvstikke
Tema: Fuldkorn
Salat
Hjertesalat med revet parmesan, hjemmelavede croutoner(G,H) & cæsardressing(L,F,Æ)
Moderne kålsalat med rød spidskål, hvidkål, grønkål & blåbær toppet med rosenkålsblade
Pålæg
Hjemmelavet fjerkræs leverpostej(Æ,L) med friske agurker & bacon(S)
Okseroast rullet i peberblanding(C,H) serveret med black pepper creme(G,B)
Brød
Solsikkerugbrød med malt & rug (G)
Uge 4 2025
Mandag
Lun ret
Majs kyllingebryst
Serveret med ris vendt med porre, majs & peberfrugt
Vegetarisk alternativ: ”No chicken” lavet på ærteprotein serveret med risblanding
Dagens salatbar
Grønne bønner, gulerodsstave, agurk, sukkerærter & majs
Marineret champignon i black pepper sauce(B,G,H) & persille
Cous cous(G) med havsalt & olivenolie
De Cecco pasta puntalette(G) med edamame, rødløg & peberfrugtsdressing(H,L)
Rucola & icebergsalat
Ugens sprøde toppings
Peanuts(N), saltede græskarkerner, rosiner(J) & ugens ssprøde topping (N,L,H,G,J)
Ugens dressinger
Hvidløgsdressing med yoghurt (L,H,Æ,D)(5%)
Paprikaddressing (H,L,Æ) (18 %)
Teriyakidressing(B,G) med lime & persille
Kold anretning
Stegt kamsteg(S) med rødkål, asier & toppet med flæskesvær(S)
Sund ”tunsalat”(L,Æ,F)med hakkede æg, hytteost & purløg
Brød
Rugbrød (G,E)
TirsdagMajs kyllingebryst
Serveret med ris vendt med porre, majs & peberfrugt
Vegetarisk alternativ: ”No chicken” lavet på ærteprotein serveret med risblanding
Dagens salatbar
Grønne bønner, gulerodsstave, agurk, sukkerærter & majs
Marineret champignon i black pepper sauce(B,G,H) & persille
Cous cous(G) med havsalt & olivenolie
De Cecco pasta puntalette(G) med edamame, rødløg & peberfrugtsdressing(H,L)
Rucola & icebergsalat
Ugens sprøde toppings
Peanuts(N), saltede græskarkerner, rosiner(J) & ugens ssprøde topping (N,L,H,G,J)
Ugens dressinger
Hvidløgsdressing med yoghurt (L,H,Æ,D)(5%)
Paprikaddressing (H,L,Æ) (18 %)
Teriyakidressing(B,G) med lime & persille
Kold anretning
Stegt kamsteg(S) med rødkål, asier & toppet med flæskesvær(S)
Sund ”tunsalat”(L,Æ,F)med hakkede æg, hytteost & purløg
Brød
Rugbrød (G,E)
Varm ret
Braiserede svinekæber(S) med timian
Blomkålsgratin med rasp(G)
Vegetarisk alternativ: Blomkålsgratin med rasp & facon(G)
Dagens salater
Feldsalat med haricot verts, syltede rødløg, valnødder(N) & solbær på toppen
Rødbedesalat med æble, salatost (L), babyspinat & rød mizuna
Kold anretning
Okse roastbeef med grov remoulade(Æ), ristede løg(G) & hjemmesyltede agurker
Kyllingesalat(L,Æ) med champignon, asparges, purløg & bacon(S)
Brød
Softkernerugbrød med surdej & kerner (G)
OnsdagBraiserede svinekæber(S) med timian
Blomkålsgratin med rasp(G)
Vegetarisk alternativ: Blomkålsgratin med rasp & facon(G)
Dagens salater
Feldsalat med haricot verts, syltede rødløg, valnødder(N) & solbær på toppen
Rødbedesalat med æble, salatost (L), babyspinat & rød mizuna
Kold anretning
Okse roastbeef med grov remoulade(Æ), ristede løg(G) & hjemmesyltede agurker
Kyllingesalat(L,Æ) med champignon, asparges, purløg & bacon(S)
Brød
Softkernerugbrød med surdej & kerner (G)
Hovedret
Croissanter(G,L) med fedtfattig tigerrejesalat med kaviart, pomelo & kørvel(A,F,L,Æ)
Vegetarisk alternativ: Croissanter med fedtfattig svampesalat med kørvel(L,Æ,G)
Dagens salater
Grøn salat med tomatskiver, dadeltomater, avokado, agurk & friskhakket dild
Pastasalat(G) med stegte peberfrugter, springløg, kikærter, frisk oregano & hvidløg(H)
Kold anretning
Lomo(S) med rørt friskost(L), oliven, semi-dried tomat & grønt
Pate provenciale (G,S,L,H) med grov chatel sennep(D), hakkede cornichoner & grønt
Sødt
Butterdej med vaniljecreme & nødder (L,G,N)
Brød
Græskarkernerugbrød med durumhvedekerner (G)
TorsdagCroissanter(G,L) med fedtfattig tigerrejesalat med kaviart, pomelo & kørvel(A,F,L,Æ)
Vegetarisk alternativ: Croissanter med fedtfattig svampesalat med kørvel(L,Æ,G)
Dagens salater
Grøn salat med tomatskiver, dadeltomater, avokado, agurk & friskhakket dild
Pastasalat(G) med stegte peberfrugter, springløg, kikærter, frisk oregano & hvidløg(H)
Kold anretning
Lomo(S) med rørt friskost(L), oliven, semi-dried tomat & grønt
Pate provenciale (G,S,L,H) med grov chatel sennep(D), hakkede cornichoner & grønt
Sødt
Butterdej med vaniljecreme & nødder (L,G,N)
Brød
Græskarkernerugbrød med durumhvedekerner (G)
Varm ret
Kyllingekødboller(G,L,H) i kraftfuld tomatsauce
Serveret med De cecco pasta Tubetti Rigati (G) vendt i olivenolie, basilikum & havsalt
Vegetarisk alternativ: Grønne kødboller i kraftfuld tomatsauce(G,L,H)
Salatbar
Linser, ærter, gouda(L), vindruer, gulerødder, grønkål & rød peberfrugt
Blomkålsris med edamamebønner & røde æbletern
Rød mangold & romainesalat
”Forkælelseshapser”
Flammkuchen med bacon & løg(G,S)
1 stk. pr person
Kold anretning
Makrel i tomat med mayonaise (F,Æ)
Kødpølse(S,G,L) med stilktomater, snackpeber & spirer fra Engesvang
Brød
Solsikkerugbrød med malt & rug (G)
FredagKyllingekødboller(G,L,H) i kraftfuld tomatsauce
Serveret med De cecco pasta Tubetti Rigati (G) vendt i olivenolie, basilikum & havsalt
Vegetarisk alternativ: Grønne kødboller i kraftfuld tomatsauce(G,L,H)
Salatbar
Linser, ærter, gouda(L), vindruer, gulerødder, grønkål & rød peberfrugt
Blomkålsris med edamamebønner & røde æbletern
Rød mangold & romainesalat
”Forkælelseshapser”
Flammkuchen med bacon & løg(G,S)
1 stk. pr person
Kold anretning
Makrel i tomat med mayonaise (F,Æ)
Kødpølse(S,G,L) med stilktomater, snackpeber & spirer fra Engesvang
Brød
Solsikkerugbrød med malt & rug (G)
Varm ret
Burger med pulled pork (G,S) & burgerrelish(H)
Vegetarisk alternativ: Burger(G) med pulled ærteprotein & burgerrelish(H)
1 stk. burger pr. person
Dagens salatbar & tilbehør
Mild sennepsmayo(Æ,D), coleslaw(D,L,Æ), sprød salat, syltede agurker, tomat & agurk
Grønne salat med tynde skiver farvede gulerødder, boghvedekerner(G) & vinaigrette
Kold anretning
Dagens pålæg med passende tilbehør (G,S,L,N,Æ,D)
Oste(L) med druer, sirupsnødder(N)& physalis
Brød
Gulerodsrugbrød med hørfrø, solsikkekerner, hvede & byg(G,E)
&
Kiks til ost(G)
Burger med pulled pork (G,S) & burgerrelish(H)
Vegetarisk alternativ: Burger(G) med pulled ærteprotein & burgerrelish(H)
1 stk. burger pr. person
Dagens salatbar & tilbehør
Mild sennepsmayo(Æ,D), coleslaw(D,L,Æ), sprød salat, syltede agurker, tomat & agurk
Grønne salat med tynde skiver farvede gulerødder, boghvedekerner(G) & vinaigrette
Kold anretning
Dagens pålæg med passende tilbehør (G,S,L,N,Æ,D)
Oste(L) med druer, sirupsnødder(N)& physalis
Brød
Gulerodsrugbrød med hørfrø, solsikkekerner, hvede & byg(G,E)
&
Kiks til ost(G)
Uge 3 2025
Mandag
Lavvarmet laks(F) marineret i grøn pesto(N)
Serveret med cremet lun De Cecco pasta(G,L) med spinat & squash
Vegetarisk alternativ: Cremet lun De Cecco pasta(G,L) med spinat & squash
Dagens salatbar
Broccoli, cherrytomat, gulerødder, majs, rødløg & revet rødbede
Fennikelsalat med purløg, ærter & creme fraiche(L)
Agurker vendt i dild
Mixsalat & romainesalat
Ugens sprøde toppings
Nøddemix(N,G), crispy græskar kerner, majssnacks & ugens topping(N,L,H,G,J)
Ugens dressinger
Citrusdressing med purløg & ymer (L,H,Æ,D)(5%)
Klassisk karrydressing med mango (L,Æ,D) (18 %)
Balsamicodressing med røde bær
Kold anretning
Vildtpate med rådyr, svinekæbe & bacon(S,Æ) serveret med syltede løg & toppet med frysetørret hindbær
Skinkesalat(S,L,Æ) med frisk purløg & oregano
Brød
Rugbrød (G,E)
TirsdagServeret med cremet lun De Cecco pasta(G,L) med spinat & squash
Vegetarisk alternativ: Cremet lun De Cecco pasta(G,L) med spinat & squash
Dagens salatbar
Broccoli, cherrytomat, gulerødder, majs, rødløg & revet rødbede
Fennikelsalat med purløg, ærter & creme fraiche(L)
Agurker vendt i dild
Mixsalat & romainesalat
Ugens sprøde toppings
Nøddemix(N,G), crispy græskar kerner, majssnacks & ugens topping(N,L,H,G,J)
Ugens dressinger
Citrusdressing med purløg & ymer (L,H,Æ,D)(5%)
Klassisk karrydressing med mango (L,Æ,D) (18 %)
Balsamicodressing med røde bær
Kold anretning
Vildtpate med rådyr, svinekæbe & bacon(S,Æ) serveret med syltede løg & toppet med frysetørret hindbær
Skinkesalat(S,L,Æ) med frisk purløg & oregano
Brød
Rugbrød (G,E)
Stegte ris med sød soya(B,G,H), sesamolie(E), grøntsager & hotwings
Vegetarisk alternativ: Stegte ris med sød soya(B,G,H), sesamolie(E) & grøntsager
3 stk. hotwings pr. person
Dagens salater
Blomkålsris med varme krydderier, persille, citronsaft & mandler (N)
Thaisalat med sukkerærter, edamamebønner, æble, radiser, toppet med avokado i skiver, sesam(E) & ingefærdressing med lime
Kold anretning
Kogte æg(Æ) med karrymayo(Æ,D) & karse
Tunsalat(L,Æ,F) med majs, springløg, peberfrugt & citron
Brød
Softkernerugbrød med surdej & kerner (G)
OnsdagVegetarisk alternativ: Stegte ris med sød soya(B,G,H), sesamolie(E) & grøntsager
3 stk. hotwings pr. person
Dagens salater
Blomkålsris med varme krydderier, persille, citronsaft & mandler (N)
Thaisalat med sukkerærter, edamamebønner, æble, radiser, toppet med avokado i skiver, sesam(E) & ingefærdressing med lime
Kold anretning
Kogte æg(Æ) med karrymayo(Æ,D) & karse
Tunsalat(L,Æ,F) med majs, springløg, peberfrugt & citron
Brød
Softkernerugbrød med surdej & kerner (G)
Mexikanske pandekager(G) serveret med oksekød fyldt med tomat, krydderi & bønner(H)
Vegetarisk alternativ: Mexikanske pandekager(G) med stegt ærteprotein fyldt med tomat, krydderi & bønner(H)
Dagens salater
Hvidkålssalat med rød spidskål, limesaft, grønkål, persille & chiliflager
Rissalat med majs, rødløg, kidneybønner, avokado i tern & rød peber
Kold anretning
Marinerede sild(F) med rå løg & hjemmelavet karrysalat(Æ,L,D) tilsmagt med hakkede æg, cornichoner, røde æbler & friskhakket dild
Lune frikadeller af gris(S,L,G) med frisk marineret rødkålssalat
Sødt
Kanelsnegle med glasur (G,N,L)
Brød
Græskarkernerugbrød med durumhvedekerner (G)
TorsdagVegetarisk alternativ: Mexikanske pandekager(G) med stegt ærteprotein fyldt med tomat, krydderi & bønner(H)
Dagens salater
Hvidkålssalat med rød spidskål, limesaft, grønkål, persille & chiliflager
Rissalat med majs, rødløg, kidneybønner, avokado i tern & rød peber
Kold anretning
Marinerede sild(F) med rå løg & hjemmelavet karrysalat(Æ,L,D) tilsmagt med hakkede æg, cornichoner, røde æbler & friskhakket dild
Lune frikadeller af gris(S,L,G) med frisk marineret rødkålssalat
Sødt
Kanelsnegle med glasur (G,N,L)
Brød
Græskarkernerugbrød med durumhvedekerner (G)
Udbenet kyllingeoverlår marineret med rosmarin, citron & hvidløg (H)
Serveret med pasta(G) vendt i salviesauce
Vegetarisk alternativ: Spidskål marineret med rosmarin, citron & hvidløg (H)
Salatbar
Haricot verts, mozzarella(L), rødløg, oliven, grønkål & rød peber
Tomater vendt med friskhakket basilikum
Spidskål med olivenolie & persille toppet med blåbær
Iceberg & crisp salat
”Forkælelseshapser”
Minikrustade med bønnedip (G,L,H)
1 stk. pr person
Kold anretning
Italiensk salami(S) med oliven & grov tomattapenade(H)
Høj peberrullepølse(S) serveret med hjemmelavet italiensk salat(Æ,D), sky & løgringe
Brød
Solsikkerugbrød med malt & rug (G)
FredagServeret med pasta(G) vendt i salviesauce
Vegetarisk alternativ: Spidskål marineret med rosmarin, citron & hvidløg (H)
Salatbar
Haricot verts, mozzarella(L), rødløg, oliven, grønkål & rød peber
Tomater vendt med friskhakket basilikum
Spidskål med olivenolie & persille toppet med blåbær
Iceberg & crisp salat
”Forkælelseshapser”
Minikrustade med bønnedip (G,L,H)
1 stk. pr person
Kold anretning
Italiensk salami(S) med oliven & grov tomattapenade(H)
Høj peberrullepølse(S) serveret med hjemmelavet italiensk salat(Æ,D), sky & løgringe
Brød
Solsikkerugbrød med malt & rug (G)
Gourmet hotdogs med ramsløgspølse (S,B) i briochebrød(G,L)
Med estragonmayo(Æ,D), syltede løg & sprødt rugbrødscrunch(G,L)
Vegetarisk alternativ: Gourmet hotdog med Naturli pølse(B), estragonmayo, syltede løg & sprødt rugbrødscrunch(G,L)
1 stk. hotdog pr. person
Blandede salater
Cous cous salat(G) med agurk, citronskal, salatost(L) & granatæble
Grøn blandet salat(G,L) med parmesan & ristede græskarkerner
Kold anretning
Dagens pålæg med passende tilbehør (G,S,L,N,Æ,D)
Varmrøget laks(F) med citrus & urtecreme(L,Æ,D), lime & syltede radiser
Brød
Gulerodsrugbrød med hørfrø, solsikkekerner, hvede & byg(G,E)
Med estragonmayo(Æ,D), syltede løg & sprødt rugbrødscrunch(G,L)
Vegetarisk alternativ: Gourmet hotdog med Naturli pølse(B), estragonmayo, syltede løg & sprødt rugbrødscrunch(G,L)
1 stk. hotdog pr. person
Blandede salater
Cous cous salat(G) med agurk, citronskal, salatost(L) & granatæble
Grøn blandet salat(G,L) med parmesan & ristede græskarkerner
Kold anretning
Dagens pålæg med passende tilbehør (G,S,L,N,Æ,D)
Varmrøget laks(F) med citrus & urtecreme(L,Æ,D), lime & syltede radiser
Brød
Gulerodsrugbrød med hørfrø, solsikkekerner, hvede & byg(G,E)
Uge 2 2025
Mandag
Lun ret
Teriyaki marinerede okse kødboller med sesam (B,E,G,H,L)
Serveret med dampede ris
Vegetarisk alternativ: Teriyaki(E,G,B,H)stegt peberfrugt & løg
(2 stk kødboller pr. person)
Dagens salatbar
Tun(F), gouda i tern(L), agurk, cherrytomat, majs & kålmix
Kikærter vendt med røget krydderi(H)
Pasta med grøn karry & bambusskud (G,L,H)
Blandet salat rucola & crisp salat
Ugens sprøde toppings
2 x ugens sprøde snacks(G,N,J,L,H), chilipeanuts(N,G) & rugsnacks(G)
Ugens dressinger
Urtedressing med dild & purløg (L,H,Æ,D)(18%)
Rød dressing med peberfugt & paprika (L,Æ,D) (18 %)
Salsa verde(H) med olie & eddike(J)
Kold anretning
Pastrami med aioli(Æ,H) & sprød salat
Silkeborg slagterens spegepølse(S) med pickles, syltede græskar & grønt
Brød
Oldtidsrugbrød(G)
TirsdagTeriyaki marinerede okse kødboller med sesam (B,E,G,H,L)
Serveret med dampede ris
Vegetarisk alternativ: Teriyaki(E,G,B,H)stegt peberfrugt & løg
(2 stk kødboller pr. person)
Dagens salatbar
Tun(F), gouda i tern(L), agurk, cherrytomat, majs & kålmix
Kikærter vendt med røget krydderi(H)
Pasta med grøn karry & bambusskud (G,L,H)
Blandet salat rucola & crisp salat
Ugens sprøde toppings
2 x ugens sprøde snacks(G,N,J,L,H), chilipeanuts(N,G) & rugsnacks(G)
Ugens dressinger
Urtedressing med dild & purløg (L,H,Æ,D)(18%)
Rød dressing med peberfugt & paprika (L,Æ,D) (18 %)
Salsa verde(H) med olie & eddike(J)
Kold anretning
Pastrami med aioli(Æ,H) & sprød salat
Silkeborg slagterens spegepølse(S) med pickles, syltede græskar & grønt
Brød
Oldtidsrugbrød(G)
Varm ret
Middelhavsinspireret skinkesteg(H,S)
Serveret med gratin daupine (L)
Vegetarisk alternativ: Middelhavsinspireret tofu(B,H) med gratin dauphine (L)
Dagens salater
Bønnesalat med syltede rødløg, feta(L), solsikkekerner & tranebær(J)
Blandet mixsalat rød spidskål, linsesalat, abrikoser(J), persille & mandler(N,B)
Kold anretning
Mortadella(S) med frisk agurk & stilktomater
Fiskepaté med hvid fisk & laks(F) serveret med dilddressing(D) & citroner
Brød
Græskarkernerugbrød med durumhvedekerner (G)
OnsdagMiddelhavsinspireret skinkesteg(H,S)
Serveret med gratin daupine (L)
Vegetarisk alternativ: Middelhavsinspireret tofu(B,H) med gratin dauphine (L)
Dagens salater
Bønnesalat med syltede rødløg, feta(L), solsikkekerner & tranebær(J)
Blandet mixsalat rød spidskål, linsesalat, abrikoser(J), persille & mandler(N,B)
Kold anretning
Mortadella(S) med frisk agurk & stilktomater
Fiskepaté med hvid fisk & laks(F) serveret med dilddressing(D) & citroner
Brød
Græskarkernerugbrød med durumhvedekerner (G)
Varm ret
Cottage pie med hakket oksekød, pulled oksekød & grov mos(L)
Vegetarisk alternativ: ”cottage pie” med bagte tomater & grov mos(L)
Dagens salater
Tomatsalat med forskellig farvede tomater, frisk basilikum, rødløg(J) & rucola
Boghvedesalat(G) med grøn pesto(N), pære, forårsløg, edamame & kørvel
Kold anretning
Saltkød med løg & sky
Varm leverpostej(S,L,G) med syltede agurker(J)
Sødt
Æbletærte med karamelsauce (G,N,L)
Brød
Solsikkerugbrød med malt & rug (G)
TorsdagCottage pie med hakket oksekød, pulled oksekød & grov mos(L)
Vegetarisk alternativ: ”cottage pie” med bagte tomater & grov mos(L)
Dagens salater
Tomatsalat med forskellig farvede tomater, frisk basilikum, rødløg(J) & rucola
Boghvedesalat(G) med grøn pesto(N), pære, forårsløg, edamame & kørvel
Kold anretning
Saltkød med løg & sky
Varm leverpostej(S,L,G) med syltede agurker(J)
Sødt
Æbletærte med karamelsauce (G,N,L)
Brød
Solsikkerugbrød med malt & rug (G)
Varm ret
Hønsekødssuppe med porre, gulerødder, selleri(C) & kyllingekød
Vegetarisk alternativ: Grøntsagssuppe med porre, gulerødder & selleri (C)
Blandede salater
De Cecco pasta tortiglioni med grøntsager (G,L,H,Æ,D)
Grøn blandet salat med mozzarella(L), agurk, tomat, edamame & persille
”Forkælelseshapser”
Sprøde kræmmerhuse(G) med moderne rejesalat(A,F,L,Æ,D)
(1 stk. pr person)
Kold anretning
”Aspargessalat” med bacontern, zittauerløg, purløg, karse & grønt(S,L,Æ,D)
Røde pølser(S,L,G) med remoulade(Æ,D,C) & ristede løg(G)
Brød
Softkernerugbrød med surdej & kerner (G)
&
Surdejsbrød(G) med solsikkekerner
FredagHønsekødssuppe med porre, gulerødder, selleri(C) & kyllingekød
Vegetarisk alternativ: Grøntsagssuppe med porre, gulerødder & selleri (C)
Blandede salater
De Cecco pasta tortiglioni med grøntsager (G,L,H,Æ,D)
Grøn blandet salat med mozzarella(L), agurk, tomat, edamame & persille
”Forkælelseshapser”
Sprøde kræmmerhuse(G) med moderne rejesalat(A,F,L,Æ,D)
(1 stk. pr person)
Kold anretning
”Aspargessalat” med bacontern, zittauerløg, purløg, karse & grønt(S,L,Æ,D)
Røde pølser(S,L,G) med remoulade(Æ,D,C) & ristede løg(G)
Brød
Softkernerugbrød med surdej & kerner (G)
&
Surdejsbrød(G) med solsikkekerner
Varm ret
Kyllingeburger(G) med chilimayo(Æ,D)
Burgerrelish (H)
Vegetarisk alternativ: Burger med grøntsagsbøf & chilimayo (Æ,D)
2 stk. kylling pr. person
(Burger boller lunes 5-8 min 200 grader)
Salat & tilbehør
Tomatskiver, agurk, rødløg, cheddar(L) & salat
Spidskålssalat med æble, appelsin & grønkål
(Passer også godt til burgeren)
Kold anretning
Dagens pålæg med passende tilbehør (G,S,L,N,Æ,D)
Gudenåskinke med dijonaise(Æ,S,D) & cornichoner
Brød
Gulerodsrugbrød med hørfrø, solsikkekerner, hvede & byg(G,E)
Kyllingeburger(G) med chilimayo(Æ,D)
Burgerrelish (H)
Vegetarisk alternativ: Burger med grøntsagsbøf & chilimayo (Æ,D)
2 stk. kylling pr. person
(Burger boller lunes 5-8 min 200 grader)
Salat & tilbehør
Tomatskiver, agurk, rødløg, cheddar(L) & salat
Spidskålssalat med æble, appelsin & grønkål
(Passer også godt til burgeren)
Kold anretning
Dagens pålæg med passende tilbehør (G,S,L,N,Æ,D)
Gudenåskinke med dijonaise(Æ,S,D) & cornichoner
Brød
Gulerodsrugbrød med hørfrø, solsikkekerner, hvede & byg(G,E)
Uge 2 2024
Mandag
Varm ret
Kyllingelår stegt med rosmarin & olivenolie
Serveret med små stegte kartofler med timian
Serveres med kold parmesandressing (L)
Ugens sprøde toppings
Solsikkekerner, tørret frugt mix(J), salt bagte mandler(N) & ugens sprøde topping(G,H,L)
Dagens salater
Italiensk salat med cannelini bønner, cherrytomater, rødløg, squash, ristede pinjekerner, rucola, frisk basilikum, olivenolie & havsalt
Grønne bønner med soltørrede tomater, oliven, persille & salatost (L)
Ugens dressinger
Karrydressing med lime & sød chutney (18%)(E,L,H,Æ)
Sesamvinaigrette med soya(G,B,E)
Urtedressing (9%)(L,Æ)
Kold anretning
Oksespegepølse med romescosauce(H) & grønt
Rillette(Æ) af hvid fisk(F) med kapers, æble, glaskål, sennep(D) & dild
Brød
Græskarkerne rugbrød (G)
TirsdagKyllingelår stegt med rosmarin & olivenolie
Serveret med små stegte kartofler med timian
Serveres med kold parmesandressing (L)
Ugens sprøde toppings
Solsikkekerner, tørret frugt mix(J), salt bagte mandler(N) & ugens sprøde topping(G,H,L)
Dagens salater
Italiensk salat med cannelini bønner, cherrytomater, rødløg, squash, ristede pinjekerner, rucola, frisk basilikum, olivenolie & havsalt
Grønne bønner med soltørrede tomater, oliven, persille & salatost (L)
Ugens dressinger
Karrydressing med lime & sød chutney (18%)(E,L,H,Æ)
Sesamvinaigrette med soya(G,B,E)
Urtedressing (9%)(L,Æ)
Kold anretning
Oksespegepølse med romescosauce(H) & grønt
Rillette(Æ) af hvid fisk(F) med kapers, æble, glaskål, sennep(D) & dild
Brød
Græskarkerne rugbrød (G)
Varm ret
Ingefær & hvidløgs marineret kyllingebryst(H) med wokgrøntsager
Hertil nudelsalat med rød peber & sesamdressing(E,G,H,B)
Dagens salater
Gulerodssalat med mango, peanuts(N) & springløg
Rød spidskålssalat med lime, bønnespirer & sukkerærter
Kold anretning
Kødpølse(S) af gris serveret med ravigotte(D), peberfrugt & grønt
Kalkunfrikadeller(L,G) med knust pebermayo(Æ) & rødkål i kirsebærvinaigrette
Brød
Oldtidsrugbrød (G)
OnsdagIngefær & hvidløgs marineret kyllingebryst(H) med wokgrøntsager
Hertil nudelsalat med rød peber & sesamdressing(E,G,H,B)
Dagens salater
Gulerodssalat med mango, peanuts(N) & springløg
Rød spidskålssalat med lime, bønnespirer & sukkerærter
Kold anretning
Kødpølse(S) af gris serveret med ravigotte(D), peberfrugt & grønt
Kalkunfrikadeller(L,G) med knust pebermayo(Æ) & rødkål i kirsebærvinaigrette
Brød
Oldtidsrugbrød (G)
Varm ret
Okseragout med selleri(C), gulerod, løg & merian
Serveret med Barilla pasta(G)
Dagens salatbar
Bagte rødbeder vendt med kerner & honning, grønkål, danske gulerødder, couscous(G), kikærter, hvidløg(H), ærter, blomkål, cherrytomat & grøn blandet salat med babyspinat
Kold anretning
Græsk spegepølse(S,L) med feta & oliven serveret med friske agurketern & haydari(L)
Marinerede muslinger(A) med friske urter & citrusmayo(Æ)
Sødt
Æblekage (N,G,L)
Brød
Gulerodsrugbrød (G)
TorsdagOkseragout med selleri(C), gulerod, løg & merian
Serveret med Barilla pasta(G)
Dagens salatbar
Bagte rødbeder vendt med kerner & honning, grønkål, danske gulerødder, couscous(G), kikærter, hvidløg(H), ærter, blomkål, cherrytomat & grøn blandet salat med babyspinat
Kold anretning
Græsk spegepølse(S,L) med feta & oliven serveret med friske agurketern & haydari(L)
Marinerede muslinger(A) med friske urter & citrusmayo(Æ)
Sødt
Æblekage (N,G,L)
Brød
Gulerodsrugbrød (G)
Varm ret
Brændende kærlighed med bacon, løg, rødbeder, mos & timian(L,S)
Dagens salatbar
Perlebyg(G), røde bønner, tomater, persille, fennikel, bønner, majs, agurk, blomkål
& grøn blandet salat
Kold anretning
Dagens pålæg med passende tilbehør(S,G,L)
Kyllingebryst med estragoncreme(L,Æ), frisee salat & sylt
Forkælelseshapser
Serranohapser(S) med tapenade(L) & tomatstøv
Brød
Gourmetrugbrød (G)
FredagBrændende kærlighed med bacon, løg, rødbeder, mos & timian(L,S)
Dagens salatbar
Perlebyg(G), røde bønner, tomater, persille, fennikel, bønner, majs, agurk, blomkål
& grøn blandet salat
Kold anretning
Dagens pålæg med passende tilbehør(S,G,L)
Kyllingebryst med estragoncreme(L,Æ), frisee salat & sylt
Forkælelseshapser
Serranohapser(S) med tapenade(L) & tomatstøv
Brød
Gourmetrugbrød (G)
Hovedret
Luksus toast(G)
Med modnet skinke, pesto(N) & ost(L)
Dagens salatbar & tilbehør
Tomat, agurk, peberfrugt, danske øko gulerødder, rødløg vendt med persille, ærter, haricot verts, parmesan, grove romaineblade & basilikumsblade samt sennepsvinaigrette(D)
Kold anretning
Røget filet(S) med grøn æggestand(L,Æ) & friske tomatbåde
Kyllingepålæg med tomathummus(H) & persille
Brød
Sesamrugbrød (G,E)
Luksus toast(G)
Med modnet skinke, pesto(N) & ost(L)
Dagens salatbar & tilbehør
Tomat, agurk, peberfrugt, danske øko gulerødder, rødløg vendt med persille, ærter, haricot verts, parmesan, grove romaineblade & basilikumsblade samt sennepsvinaigrette(D)
Kold anretning
Røget filet(S) med grøn æggestand(L,Æ) & friske tomatbåde
Kyllingepålæg med tomathummus(H) & persille
Brød
Sesamrugbrød (G,E)