Reglerne om frokostordning
Moms og beskatning af frokostordning

Hvilke regler er gældende?

Flere virksomheder hopper med på vognen omkring frokostordning. Således kan de give deres medarbejdere en lækker smagsoplevelse på arbejdet. En god frokostordning, kan skabe god værdi hos dine medarbejdere. Hos gastro13 sætter vi stor ære i, at smagsoplevelsen skal være i top – også selvom det “bare” er frokost.

I den forbindelse er der som virksomhed nogle moms- og skatteregler, man skal være opmærksom på.
Det har vi samlet i en PDF, så du kan danne dig overblikket.

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.