Catering til dit arrangement
Mad ud af huset i Hadsten - leveret til døren

Få en fest dine gæster ser frem til - bestil mad ud af huset i Hadsten

Skal dagen, eller aftenen, være helt speciel – og én af dem, gæsterne kommer til at snakke om de næste mange år? Så lad gastro13 løfte standarden med en lækker menu. Vi leverer festmad ud af huset, lige til døren – til små og store begivenheder, mærkedage  og højtider.

Gastro13 er en selvstændig cateringvirksomhed som tilbyder skræddersyede løsninger tilpasset dine behov. Kvalitet, detaljer og passion er vores vigtigste nøgleord for at kunne levere en udsøgt gastronomisk oplevelse hver gang vi kokkererer. 
Nu er vi klar med catering og mad ud af huset i Hadsten, hvor vi tilbyder dig gastronomi i høj klasse således at du får en uforglemmelig oplevelse.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!

Populære menuer

Se vores mest populære menuer

Vores tapasmenu er den mest solgte af alle vores menuer – prøv den!

Vores tapasmenu er den mest solgte af alle vores menuer – prøv den!

Vores tapasmenu er den mest solgte af alle vores menuer – prøv den!

Vi kan klare alt fra begravelse, barnedåb, fester m.m.

Om maden, Gastro13 - og om at gøre sig umage

Vores drivkraft er vores passion for mad – deraf også madlavning, råvarer, smage og anretning. Når I får mad fra gastro13, skal det være en oplevelse, hvor vi prøver at aktivere alle sanser. Vores menuer følger årstiderne, for at sikre det optimale fra lokale råvarer når de smager bedst. Hvis det så samtidig øger den samlede bæredygtighed, så er det hvad vi kalder “sund fornuft”. 

For os går god smag, kvalitet og elegance hånd i hånd, og du kan være helt sikker på, at maden er frisk, perfekt tilberedt og anrettet indbydende på en måde, som aktiverer de fleste sanser.

For os er det at gøre sig umage et omdrejningspunkt for hele vores måde at drive virksomhed på. Vi stræber hele tiden efter at forbedre os, og vi er først rigtig tilfredse, når vi har leveret det, som I forventede – og gerne mere til.


Vi leverer lækre madoplevelser til Hadsten

Gastro13 har flere års erfaring med catering og levering af mad ud af huset. Vi leverer mad til bryllupper, konfirmationer, julefrokoster og andre private arrangementer, hvor lækker mad og en god cateringoplevelse er en fundamental del af at give dine gæster en god oplevelse.

Vi leverer i hele Hadsten, og vi gør det til din dør. Vores mad kommer både praktisk, hygiejnisk og sikkert frem – altid til tiden. Så du kan koncentrere dig om rollen som vært, og bruge mindst mulig tid på at stå i køkkenet. Vi tilbyder både levering af vores lækre menuer, og du kan også skræddersy din helt egen menu til dit selskab i Hadsten.

Har du spørgsmål omkring vores cateringtilbud, så er vi klar til at hjælpe dig – ring direkte på + 45 6110 1313 eller send en mail til mail@gastro13.dk.  

 

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.