Menu

Stor tapas (FEB-MAR-APR)

Denne menu kan først leveres d. 25. februar 2026. Forudbestil allerede i dag.

Stor tapas (FEB-MAR-APR) Gældende fra d. 25 februar - 12 april

Vores store tapas er menuen hvor der bare intet mangler. Menuen serveres i forskellige små skåle samt glas, og I kan derfor selv afgøre hvor mange anretninger menuen skal deles op i. Dette er uden tvivl en af vores mest populære menuer og der følger selvfølgelig også 2 desserter med. Et helt perfekt valg af menu til en aften med venner eller til en større begivenhed. Husk at vi altid tilbyder lækre vine som er tilpasset de enkelte menuer. Vi kan lave hele menuen som social dining tilpasset til fordelingen af gæster ved hvert bord mod en merpris på 48 kr. pr kuvert.

TAPAS

Coppa
Med gulerod, brunet smør & hasselnød
Laks
Med friskost, lakrids & rødbede
Carpaccio
Med karamelliseret løgpuré, parmesanchips & grønt
Koldhævet surdejsbrød
Serveret med pisket smør
Voul au vent
Med jordskokke & sprøde rødder
Årstidens salat
Med årstiden udvalg af råvarer med kyllingespyd
"Rejecocktail"
Serveret i sprøde hjertesalat blade
Osteanretning med danske & udenlandske oste
Hertil sæsonkompot & knækbrød
Quesadilla
Med pulled pork & grov salsa

Dessert

gastro13s tiramisu
Med krystalliseret & sprød chokolade
Blondie
Med skovbærcreme, broken gel & sprødt
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Stor tapas (FEB-MAR-APR)x8
3184,- DKK
Pris pr. kuvert 398,-
Pris i alt3184,- DKK
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.