Menu

3 retters menu (FEB-MAR-APR)

Denne menu kan først leveres d. 25. februar 2026. Forudbestil allerede i dag.

3 retters menu (FEB-MAR-APR) Gældende fra d. 5 februar - 12 april

Her tilbydes du forret, hovedret samt dessert, hvoraf der er flere elementer i hver ret. Når du får gæster derhjemme er det altid skønt at strække aftenen så længe som muligt så man både når at nyde sine gæster samt maden. Ved årstiden menu får du en forret med 3 elementer, samt en hovedret med 2 slags kød, så du sagtens kan dele hovedretten op i 2 serveringer. Til slut er der 2 desserter, som også sagtens kan deles op. Du får altså her selv muligheden for at bestemme hvordan aftenen skal forløbe. Dette er vores mest populære menu og med god grund. Vi kan lave hele menuen som social dining tilpasset til fordelingen af gæster ved hvert bord mod en merpris på 48 kr. pr kuvert.

Forret

Coppa
Med gulerod, brunet smør & hasselnød
Laks
Med friskost, lakrids & rødbede
Carpaccio
Med karamelliseret løgpuré, parmesanchips & grønt
Koldhævet surdejsbrød
Serveret med pisket smør

Hovedret

Kyllinge ballotine
Med smørstegt spinat midte
Svinekæber
Med timian & løg
Voul au vent
Med jordskokke & sprøde rødder
Friteret kartoffel
Med urter & vesterhavsost
Årstidens salat
Med årstiden udvalg af råvarer
Rødvinssauce
Monteret med smør & tilsmagt med kalvefond

Dessert

gastro13s tiramisu
Med krystalliseret & sprød chokolade
Blondie
Med skovbærcreme, broken gel & sprødt
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
3 retters menu (FEB-MAR-APR)x8
3184,- DKK
Pris pr. kuvert 398,-
Pris i alt3184,- DKK
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.