Menu

Receptionsmenu (SEP-OKT-NOV)

Receptionsmenu (SEP-OKT-NOV) Minimum 15 kuverter (Gældende fra d. 25 september - 10 november)

Bemærk at alle menupunkter er “hapsere” & menuen kan dermed ikke bruges som en frokost eller et mættende måltid. Der tillægges en merpris ved færre antal kuverter.OBS:Der er beregnet 1 hapser af hver variant ved denne kuvertpris.(6 hapsere pr. person i alt)Gældende fra d. 25 september til d. 10 november

Receptionshapsere

Gravad okse
Med syltede sennepskorn, solbær- & peberrodscreme samt friteret salvie
Kyllingeterrine
Med estragonmayo & sprøde rodfrugter
Fast modnet ost i bjælke
Serveret med sprøde knækbrød, kompot & oliven
Andelevermousse
Med rosa peber, årstidens kompot & rugbrød
Minislider(kold)
Med tigerreje, aioli & mikrourter
Hyldebærporcheret pære
Med chokoladeganache & havretuiles
VEJLEDNING

-Knækbrød serveres til osten
-Friteret salvie anrettes på gravad okse
-De sprøde rodfrugter anrettes på kyllingeterrinen
-Det smørstegte rugbrød varmes 5-7 min. V 200 grader inden servering til andelevermoussen
-Havretuiles anrettes på hyldebærporcheret pære inden servering
Print menu
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.