Menu

Lille tapas (NOV-DEC)

Lille tapas (NOV-DEC) Gældende fra d. 13 november – 21 december

Vores tapasmenu er den mest solgte af alle vores menuer – prøv den! Dette er den perfekte løsning til en hyggelig aften. Tapasretterne giver anledning til en aften hvor fællesskab og gastronomi går op i en højere enhed. Denne menu indeholder nok til at alle bliver mætte men anbefales ikke til at være til et helaftensarrangement (Der er mulighed for at ændre/reducere/tilføje antallet af retterne i de enkelte menuer).

TAPAS

Laks
Med syltet ingefær, æble & urtecreme
Gravad svin
Med rødbedetatar & appelsinsyltede glaskål
Rejesalat
Tilsmagt med fingerlimes, sprød toast & urter fra Engesvang
Koldhævede brød
Serveret med pisket smør
Lomo
Med sprøde kapers, kapersbær med stilk & frisee salat
Vintersalat
Med udvalg af årstidens råvarer & "juleskinke"
Minislider(kold)
Med fjerkræ, hoisin & kimchi
VEJLEDNING
(Vi anbefaler varmluftsovn)

-Brødet varmes 6-8 min. v. 200 grader
-Sprød toast anrettes på rejesalaten inden servering.
-Rugbrøds crunch anrettes på gravad svin inden servering.
-De sprøde kapers drysses på Lomo inden servering
-Glasset med kerner serveres til årstidens salat
-Glasset med dressing serveres til årstidens salat
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Lille tapas (NOV-DEC)x4
1076,- DKK
Pris pr. kuvert 269,-
Pris i alt1076,- DKK
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.