Menu

Lille tapas (NOV-DEC)

Lille tapas (NOV-DEC) Gældende fra d. 13 november – 21 december

Vores tapasmenu er den mest solgte af alle vores menuer – prøv den! Dette er den perfekte løsning til en hyggelig aften. Tapasretterne giver anledning til en aften hvor fællesskab og gastronomi går op i en højere enhed. Denne menu indeholder nok til at alle bliver mætte men anbefales ikke til at være til et helaftensarrangement (Der er mulighed for at ændre/reducere/tilføje antallet af retterne i de enkelte menuer).

TAPAS

Laks
Med syltet ingefær, æble & urtecreme
Gravad svin
Med rødbedetatar & appelsinsyltede glaskål
Rejesalat
Tilsmagt med fingerlimes, sprød toast & urter fra Engesvang
Koldhævede brød
Serveret med pisket smør
Lomo
Med sprøde kapers, kapersbær med stilk & frisee salat
Vintersalat
Med udvalg af årstidens råvarer & "juleskinke"
Minislider(kold)
Med fjerkræ, hoisin & kimchi
VEJLEDNING
(Vi anbefaler varmluftsovn)

-Brødet varmes 6-8 min. v. 200 grader
-Sprød toast anrettes på rejesalaten inden servering.
-Rugbrøds crunch anrettes på gravad svin inden servering.
-De sprøde kapers drysses på Lomo inden servering
-Glasset med kerner serveres til årstidens salat
-Glasset med dressing serveres til årstidens salat
Print menu
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer