Menu

Stor Tapas

Stor Tapas fra d. 19 maj- 9 juli

Vores tapasmenu er den mest solgte af alle vores menuer – prøv den! Dette er den perfekte løsning til en hyggelig aften hvor man kan sidde og snakke over maden i flere timer. Tapasretterne giver anledning til en aften hvor fællesskab og gastronomi går op i en højere enhed. Denne menu indeholder nok til at alle bliver mætte. (Der er mulighed for at ændre/reducere/tilføje antallet af retterne i de enkelte menuer).

Tapas

Røget hellefisk
Med kartoffel, grønne asparges & purløg
Hvide asparges & friske danske ærter
Serveret med kold sauce mousseline på brunet smør & dild
Modnet Coppa fra Ikast
Serveret med semidried tomat, burratta & timiantuille
Hjemmebagt brød
Serveret med to slags hjemmepisket smør
Glacerede gulerødder
Serveret med serranoskinke, langtidsbagte tomater, hakkede nødder & grønt
Sommersalat
Med udvalg af årstidens råvarer
Lynstegt tun
Marineret i soya, ingefær & sesam
Vitello Tonnato
Med kaperscreme, urtesalat & sprøde kapers
Havgustærten
Serveret med frisk creme & oliven
Udvalg af lækre snacks
& 3 slags tapenade efter kokkens udvalg

Dessert

Gastro13s sommerdrøm
Med hyldeblomst, jordbær & timian
Mango & nektarin mousse
Med hindbær & hvid chokolade
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter når du bestiller menuen)
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.