Menu

Studentermenu

Studentermenu Minimum 10 kuverter

Er I ude efter en menu, som passer godt ind studenterfesten er dette en super god løsning. Denne menu egner sig fantastisk hvis I ønsker jer lidt let og lækkert, hvor man nemt kan ”gå til og fra”. Menuen bliver nemlig anrettet som en buffet på skiferplader, træbræt mm. Betragt menuen som værende et let aftensmåltid, hvor I har mulighed for at supplere op med lidt ekstra – tag fat i os, så finder vi den rette løsning for jer til denne menu.

Tapas

Tigerrejer
Med dip & mikrourter
Sliders
Med kyllingesalat & bacon
2 varianter af hjemmebagt surdejsbrød
Hjemmepisket smør
Modnet italiensk skinke på træbræt
Med creme & grønt
Sprøde snacks
Fx. mandler, knækbrød & rodfrugtchips
Tapanade
Efter kokkens udvalg
2 slags charcuteri & 1 slags ost
Med syltede løg & grønt (4 skiver charcuteri pr. person)
Sorte blinis
Med rogn, creme fraiche & mikrourter (2 stk. pr. person)
VEJLEDNING
-Brødet varmes 6-8 min. v. 200 grader
Print menu
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.