Menu

Stor tapas (FEB-MAR-APR)

Stor tapas (FEB-MAR-APR) fra d. 22 februar - 9 april

Vores store tapas er menuen hvor der bare intet mangler. Menuen er en fuldstændig perfekt løsning til social dining, hvor I kan sidde og hygge jer om maden i timevis. Menuen serveres i forskellige små skåle samt glas, og I kan derfor selv afgøre hvor mange anretninger menuen skal deles op i. Dette er uden tvivl en af vores mest populære menuer og der følger selvfølgelig også 2 desserter med. Et helt perfekt valg af menu til en aften med venner eller til en større begivenhed. Husk at vi altid tilbyder lækre vine som er tilpasset de enkelte menuer.

TAPAS

Cremet hvidløgssuppe
Med sæsonens hvide fisk, urteolie & sprødt brød
Pocheret kyllingebryst
Med baconcreme, æble & selleri
Auberginerulle
Med ricotta, coppa & urter fra Engesvang
Koldhævede surdejsbrød
Serveret med bagt havgusmayo
"Tartelet"
Med gammelknascreme & tomat
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer & plukket laks
Rispapirsrulle
Med gulerod, agurk, peanuts, hoisinsauce & toppet med sprød reje
Carpaccio af okse
Med "ostesne" & sprød ost
Spaghetti vendt i basilikumsolie
Med tigerreje, hvidløg & grønt

Dessert

Passionstærte
Med brændt marengs & frisk passionsfrugt
Crema catalana
Med appelsinskal & appelsinchokolade
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter når du bestiller menuen)
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.