Menu

Årstidens menu (MAJ-JUN-JULI)

Årstidens menu (MAJ-JUN-JULI) Gældende fra d. 17 maj - 8 juli

Årstidens menu er perfekt som social dining concept. Her tilbydes du forret, hovedret samt dessert, hvoraf der er flere elementer i hver ret. Om du får gæster derhjemme eller skal afholde din fest hos gastro13, er det altid skøn at strække aftenen så længe som muligt så man både når at nyde sine gæster samt maden. Ved årstiden menu får du en forret med 3 elementer, samt en hovedret med 2 slags kød, så du sagtens kan dele hovedretten op i 2 serveringer. Til slut er der 2 desserter, som også sagtens kan deles op. Du får altså her selv muligheden for at bestemme hvordan aftenen skal forløbe. Dette er vores mest populære menu og med god grund.

Forret

Hvid sæsonfisk
Med tatarsauce, lime & urter
Citrus laks
Med æble, peberrod & rødbedechips
Rosastegt kalv
Med trøffelcreme, rugbrødscrunch & syltede løg
Koldhævede brød
Serveret med pisket smør

Hovedret

Sous vide tilberedt kalv
Med hvidløgsolie & flagesalt
Langtidsstegt svinemørbrad
Vendt i urtecrumble
Grillet courget i variation
Med urter, ristede nødder & feta
Nye kartofler
Med citronsmør & friskhakkede grønne urter
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Rødvinssauce
Tilsmagt med gastrique, kalvefond & løg

Dessert

Citronkage
Med Loke & karamel
Vanilje & hyldeblomst panna cotta
Serveret med sommerens friske bær & sprødt crunch
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter når du bestiller menuen)
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.