Menu

Årstidens menu (MAJ-JUN-JULI)

Årstidens menu (MAJ-JUN-JULI) Gældende fra d. 16 maj - 6 juli

Årstidens menu er perfekt som social dining concept. Her tilbydes du forret, hovedret samt dessert, hvoraf der er flere elementer i hver ret. Om du får gæster derhjemme eller skal afholde din fest hos gastro13, er det altid skøn at strække aftenen så længe som muligt så man både når at nyde sine gæster samt maden. Ved årstiden menu får du en forret med 3 elementer, samt en hovedret med 2 slags kød, så du sagtens kan dele hovedretten op i 2 serveringer. Til slut er der 2 desserter, som også sagtens kan deles op. Du får altså her selv muligheden for at bestemme hvordan aftenen skal forløbe. Dette er vores mest populære menu og med god grund.

Forret

Hvid sæsonfisk fra Havnens Fiskehus
Med tatarsauce, sprødt brød & urter
Citrus & pebermarineret laks
Med æble, cremet citrussauce & grønt
Rosastegt kalveinderlår
Med grøn basilikumspesto, rugbrødscrunch & syltede bøgehatte
Koldhævede surdejsbrød
Serveret med pisket smør

Hovedret

Sous vide tilberedt kalv
Med hvidløgsolie & flagesalt
Svinemørbradsrulle
Med urtefars & bacon
Grillet courget i variation
Med urter, ristede nødder & feta
Nye danske kartofler
Knust med saltet smør & friske grønne urter
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Pebersauce
Tilsmagt med gastrique, kalvefond & løg

Dessert

Citronkage
Med brændt marengs & citronkys
Panna cotta med passionsfrugt
Serveret med sommerens friske bær & sprød karamel
Vejledning:
(Vi anbefaler varmluftsovn)
Forret:
-Brødet varmes 6-8 min. v. 200 grader
-Sprødt brød anrettes på hvid sæsonfisk inden servering
-Cremet citrussauce hældes ned i glasset med laks inden servering (ca. 2 spsk. til hver)
-Rugbrødscrunch anrettes på ”rosastegt kalveinderlår” inden servering

Hovedret:
-Kartofler varmes ca. 20-25 min. v. MAX 165 grader (OBS: glassene kan max tåle 165 grader)
-Friske grønne urter drysses på de knuste kartofler lige inden servering (EFTER OVN)
-De ristede nødder drysses på ”grillet courget” inden servering.
-Glasset med kerner serveres til årstidens salat
-Glasset med dressing serveres til årstidens salat

Dessert:
-Citronkys anrettes på citronkagen inden servering
-Sprød karamel anrettes på panna cotta inden servering
Print menu
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.