Menu

Lille Tapas (JAN-FEB)

Lille Tapas (JAN-FEB) Fra d. 4 januar - 18 februar

Vores lille tapas er helt perfekt til en uformel aften, hvor man bare har lyst til at hygge sig rundt om bordet i timevis. Vores lille tapas ankommer i en masse små fade og skåle, så I får social dining konceptet og kan sidde og hygge jer om maden. Denne menu er inspireret af de kolde måneder og perfekt til en hyggelig aften.

TAPAS

Friteret black pepper prawn
Med fermenteret pebermayo & grønt
Kraftig lun tomatsuppe
Med pisket basilikumscremefraiche, sprødt brød & dehydreret tomat
Fiskerulle af hvid fisk
Med soufflefars, grøn mayo & sprødt crunch
Charcuteri
Med artiskokcreme, parmesan & sprødt rugbrød
Vitello tonnato
Serveret med tunsauce, friterede kapers & sprøde urter
2 slags oste
Med årstidens kompot & oliven
2 varianter af hjemmebagt surdejsbrød
2 slags tapanade
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter når du bestiller menuen)
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.