Menu

Lille Tapas (APR-MAJ)

Lille Tapas (APR-MAJ) Fra d. 12 april - 14 maj

Vores lille tapas er helt perfekt til en uformel aften, hvor man bare har lyst til at hygge sig med god mad. Vores lille tapas ankommer i en masse små fade og skåle, så I får social dining konceptet og kan sidde og hygge jer om maden. Denne menu er inspireret af sæsonen og er perfekt til en hyggelig aften. Bemærk at denne menu er for lille til at være en "helaftensmenu" til en fest.

TAPAS

Håndpillede rejer
Med dildmayo, avokado & grønt
Tunmousse a la gastro13
Med æble, syltede rødløg & grønt
Modnet parmaskinke
Serveret med artiskok, buratta & grønt
Slider (kold miniburger)
Med kyllingesalat, bacon & grønt
Klassisk carpaccio
Med grøn pesto, pinjekerner, parmesan & rucola
2 slags oste
Med årstidens kompot & oliven
Koldhævede pandebrød med olivenolie
Serveret med pisket smør
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter når du bestiller menuen)
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.