5 retters menu på årets sidste dag, skal selvfølgelig afsluttes med en top lækker nytårsmenu – og det tilbyder gastro13 jer her. Vores menu består af en appetizer, forret, mellemret, hovedret & dessert. Hvert år bruger vores kokke flere måneder på at tilpasse smagssammensætninger og beslutte den endelig nytårsmenu. Vi er i år nået i mål med en helt fantastisk menu der emmer af gastronomi og luksus. Få følelsen af at sidde på restaurant derhjemme og nyd vores velforberedte nytårsmenu 2023.
Menuen leveres præfabrikeret i passende emballage med tilhørende tilberedningsvejledning med billeder. Afhentes på Silkeborgvej 36 i Herning i mellem kl 10.00-12.30 ELLER på Granhøjvej 8 i Silkeborg d. 31/12 . Vær opmærksom på at der kan forekomme kø ved afhentning.
OBS: Bestilling er til minimum 4 personer. (Husk at bestille i god tid da kapaciteten er begrænset).
HUSK AT VI IKKE TAGER IMOD DANKORT VED AFHENTNING.
Skal din menu være vegetarisk – Klik her
OBS: Husk at vi først trækker pengene på din konto d. 31/12-23.
(S) = Indeholder skalddyr
(G) = Indeholder gluten
(L) = Indeholder laktose
(N) = Indeholder nødder
gastro 13, Herning
Silkeborgvej 36
7400 Herning
gastro 13, Silkeborg
Granhøjvej 8
8600 Silkeborg
Cvr:39315327
Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere
Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)
”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)
Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)
Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)