Brunch (JAN-FEB-MAR)
![](https://gastro13.dk/wp-content/uploads/2023/11/buffet-bord.webp)
Brunch (APR-MAJ-JUN-JULI)
![](https://gastro13.dk/wp-content/uploads/2023/10/aarstidens-menu-thumb3.webp)
Brunch (AUG-SEP-OKT)
![](https://gastro13.dk/wp-content/uploads/2024/01/IMG_7187-1024x683.jpg)
Brunch (NOV-DEC)
![](https://gastro13.dk/wp-content/uploads/2024/01/IMG_8129-683x1024.jpg)
gastro 13, Herning
Silkeborgvej 36
7400 Herning
gastro 13, Silkeborg
Granhøjvej 8
8600 Silkeborg
Cvr:39315327
© gastro 13 ApS
Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere
Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)
”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)
Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)
Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)
(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)