FAQ

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvorfor kommer det hele ikke færdig anrettet? Meget simpelt – fordi vi gerne vil give dig den bedste madoplevelse som overhovedet muligt. Alle kolde anretninger er klar på fade, i glas mm, men det kan forekomme at man selv skal tilføje fx. sprøde elementer, da det ellers ikke kan holde sig sprødt hvis vi færdiganretter det her fra køkkenet. Du finder link til en vejledning her på siden – eller du bruger den vi har vedlagt.

Varme retter såsom kød, sauce mm leveres varmt. Af hensyn til kvaliteten bliver stege ikke leveret udskåret.

Af hensyn til kvaliteten leveres kartofler og lign. tilbehør IKKE varmt – dette skal lunes efter vores anvisning. (Du finder link til en vejledning her på siden – eller du bruger den vi har vedlagt din levering). Vi sender naturligvis skåle, fade mm. med til de ting som man selv skal færdiggøre.

Vi kører helst ikke længere væk end 1 time fra vores køkkener med maden – for at sikre at den bevarer sin fine kvalitet hele vejen frem til jeres færdige bord. Nedenfor kan du se hvilke byer vi kører til – og cirka prisen for levering (i kroner inkl. moms):

Herning: Fra Kr. 200,-
Ikast:Fra Kr. 250,-
Silkeborg: Fra Kr. 200,-
Aarhus: Fra Kr. 350,-
Randers: Fra Kr. 400,-
Holstebro: Fra Kr. 400,-
Skanderborg: Fra Kr. 350

Alt service returneres rengjort – senest 3 dage efter arrangementet. Vi kan rengøre det for jer, mod et opvaskegebyr på DKK 25,- per kuvert. Service kan returneres her:

  • gastro13 Herning
    Silkeborgvej 36
    7400 Herning
  • gastro13 Silkeborg
    Granhøjvej 8
    8600 Silkeborg

Vi kan også hente servicen – i så fald er det til almindelige leveringspriser

Vi skal have endeligt antal kuverter senest 5 dage før afholdelse, af hensyn til planlægning og indkøb af råvarer. Du er altid velkommen til at ringe på tlf 61 10 13 13 (ml 09:00-17:00) på hverdage, for at høre om det er muligt at bestille senere end 5 dage før levering – vi kan love at vi vil gøre alt for at imødekomme jeres ønsker, men kan ikke garantere det.

Ved særlige lejligheder og events kan der være helt specielle bestillingsfrister – det vil fremgå særskilt og tydeligt hvis de afviger fra ovenstående.

Du kan foretage justeringer i antal kuverter indtil senest 5 dage før afholdelse, af hensyn til planlægning og indkøb af råvarer.

Du er altid velkommen til at ringe på tlf 61 10 13 13 (ml 08:00-17:00) på hverdage, for at høre om det er muligt at lave justeringer i antal af kuverter senere end 5 dage før levering – vi vil gøre hvad vi kan for at imødekomme jeres ønsker, men vi kan ikke garantere det.

Vores menuer er udarbejdet efter årstidens udvalg af råvarer. Vi kan naturligvis lave ændringer i menuen, men vi bruger de årstidsaktuelle menuer som “skabelon”.

Ved større arrangementer (+75 kuverter), laver vi gerne en skræddersyet menu til netop jeres selskab.

 

Vi laver gerne en vegetar ret som erstatning for de retter med kød som måtte indgå i menuerne. Vegetarretterne vil afhænge af sæson – men vi garanterer at de er planlagt og forberedt med samme kærlighed og omhu som resten af maden. 

Skriv eller ring til os så vi kan aftale hvor mange vegetarer vi skal tage højde for I jeres bestilling. Bemærk at der vil være en ekstrapris for bestilling af specialmenuer. Bemærk at der oftest vil være et gebyr herfor på + 75 kr. pr. specialmenu.

Hos gastro13 gør vi meget ud af at anrette maden pænt – I vil derfor modtage maden anrettet på nydeligt og moderne service. I øjeblikket bruger vi primært keramik fade og skåle, skiferplader, træplanker og glas som vores service.
Vi leverer ikke bestik og serveringsredskaber.

Alt beskadiget service faktureres efterfølgende til genanskaffelsespris.

Mad ud af huset er eksklusiv kok. Ønsker man en kok med til festen, så tag fat i os, så finder vi givetvis en løsning på det.

Ønskes serveringspersonale kan vi også hjælpe med dette. Serveringspersonalet koster 225,- kr. pr. person pr. time. 

Aften og weekend tillæg kan forekomme.

Med kort
Ved bestillingen tager vi DKK 1,- og reserverer restbeløbet på dit kort, som trækkes når varen er leveret/afhentet.

Med Mobilepay
Pengene trækkes først på din konto når varerne er leveret (dvs. enten ved levering eller ved afhentning).

Ved større arrangementer kan vi udstede en faktura og modtage betaling via bankoverførsel inden afholdelsen af selve arrangementet.

Alle bookinger er bindende ved bestilling online. Ved større arrangementer som bestilles via mail, vil vi bede dig bekræfte din endelig bestilling per mail, hvorefter bookingen er bindende.

Mad ud af huset: Man kan senest aflyse sin bestilling 7 dage før afholdelse. Er der mindre end 7 dage til afholdelse, forbeholder gastro13 sig retten til at fakturere 80% af fakturabeløbet – med udgangspunkt i en menu som koster 389 kr. pr. person.

 

Ved booking af selskabslokale (Facaden eller Værkstedet):Man kan senest aflyse sin bestilling 3 måneder før afholdelse. Er der mindre end 3 måneder til afholdelse, forbeholder gastro13 sig retten til at fakturere 85% af fakturabeløbet – med udgangspunkt i en samlet kuvertpris på 1000 kr.


Vi markerer altid menuen i vores frokostordning med allergener for 14 forskellige allergier. Derudover skriver vi hvis retterne indeholder svinekød eller nødder.

For alt vores mad gælder det, at I naturligvis altid kan ringe på tlf 61 10 13 13 og spørge om de aktuelle menuers indhold af allergener.

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.