Ofte stillede spørgsmål og svar
Meget simpelt – fordi vi gerne vil give dig den bedst mulige madoplevelse. Alle kolde anretninger er klar på fade, i glas m.m., men det kan forekomme, at man selv skal tilføje f.eks. sprøde elementer. Dette skyldes, at de ellers ikke kan holde sig sprøde, hvis vi færdiganretter dem i køkkenet. Du finder et link til en vejledning her på siden – eller du kan bruge den vejledning, vi har vedlagt.
Varme retter såsom kød, sauce m.m. leveres varmt. Af hensyn til kvaliteten bliver stege ikke leveret udskåret.
Af samme årsag leveres kartofler og lignende tilbehør ikke varmt – dette skal lunes efter vores anvisning. (Du finder et link til en vejledning her på siden – eller du kan bruge den, vi har vedlagt din levering). Vi sender naturligvis skåle, fade m.m. med til de ting, som man selv skal færdiggøre.
For at sikre og bevare den høje kvalitet af maden kører vi helst ikke længere væk end én time fra vores køkken.
Nedenfor kan du se, hvilke byer vi leverer til – samt den cirka pris for levering (i kroner inkl. moms):
- Herning: fra kr. 200,-
- Silkeborg: fra kr. 200,-
- Ikast: fra kr. 250,-
- Viborg: fra kr. 350,-
- Skanderborg: fra kr. 350,-
- Aarhus: fra kr. 350,-
- Randers: fra kr. 400,-
- Holstebro: fra kr. 400,-
Alt service returneres rengjort – senest tre dage efter arrangementet. Vi kan også stå for rengøringen mod et opvaskegebyr på DKK 25,- per kuvert.
Service kan returneres her:
- gastro13 Herning
Dæmningen 25
7400 Herning - gastro13 Silkeborg
Granhøjvej 8
8600 Silkeborg - gastro13 Engesvang
Ågade 32
7442 Engesvang
Vi kan også hente servicen – i så fald er det til almindelige leveringspriser.
Vi skal have det endelige antal kuverter senest fem dage før afholdelse af hensyn til planlægning og indkøb af råvarer.
Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 61 10 13 13 (09:00-17:00 på hverdage) for at høre, om det er muligt at bestille senere end fem dage før levering. Vi lover at gøre alt for at imødekomme jeres ønsker, men vi kan ikke garantere det.
Ved særlige lejligheder og events kan der være specifikke bestillingsfrister. Det vil fremgå særskilt og tydeligt, hvis de afviger fra ovenstående.
Du kan foretage justeringer i antallet af kuverter senest fem dage før afholdelse af hensyn til planlægning og indkøb af råvarer.
Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 61 10 13 13 (ml. 08:00-17:00 på hverdage) for at høre, om det er muligt at lave justeringer i antallet af kuverter senere end fem dage før levering. Vi vil gøre, hvad vi kan for at imødekomme jeres ønsker, men vi kan ikke garantere det.
Vores menuer er udarbejdet efter årstidens udvalg af råvarer. Vi kan naturligvis lave ændringer i menuen, men vi bruger de årstidsaktuelle menuer som en skabelon.
Ved større arrangementer (75+ kuverter) laver vi gerne en skræddersyet menu til netop jeres selskab.
Vi laver gerne en vegetaret som erstatning for de retter med kød, der måtte indgå i menuerne. Vegetarretterne vil afhænge af sæsonen – men vi garanterer, at de er planlagt og forberedt med samme kærlighed og omhu som resten af maden.
Skriv eller ring til os, så vi kan aftale, hvor mange vegetarer vi skal tage højde for i jeres bestilling. Bemærk, at der vil være en ekstrapris for bestilling af specialmenuer. Der vil oftest være et gebyr herfor på +75 kr. pr. specialmenu.
Hos gastro13 gør vi meget ud af at anrette maden pænt – I vil derfor modtage maden anrettet på nydeligt og moderne service. I øjeblikket bruger vi primært keramikfade og -skåle, skiferplader, træplanker og glas som vores service. Vi leverer ikke bestik og serveringsredskaber.
Alt beskadiget service faktureres efterfølgende til genanskaffelsespris.
Mad ud af huset er eksklusiv kok. Ønsker man en kok med til festen, så tag fat i os – vi finder givetvis en løsning.
Ønskes serveringspersonale, kan vi også hjælpe med dette. Serveringspersonalet koster 225 kr. pr. person pr. time.
Aften- og weekendtillæg kan forekomme.
Med kort
Ved bestillingen trækker vi DKK 1,- og reserverer restbeløbet på dit kort, som først trækkes, når varen er leveret eller afhentet.
Med Mobilepay
Pengene trækkes først fra din konto, når varerne er leveret – enten ved levering eller ved afhentning.
Ved større arrangementer
Vi kan udstede en faktura og modtage betaling via bankoverførsel inden afholdelsen af arrangementet.
Alle bookinger er bindende ved online bestilling. Ved større arrangementer, der bestilles via mail, vil vi bede dig bekræfte din endelige bestilling per mail, hvorefter bookingen er bindende.
Mad ud af huset
Man kan senest aflyse sin bestilling syv dage før afholdelse. Er der mindre end syv dage til afholdelse, forbeholder gastro13 sig retten til at fakturere 80 % af fakturabeløbet – med udgangspunkt i en menu, der koster 389 kr. pr. person.
Vi markerer altid menuen i vores frokostordning med allergener for 14 forskellige allergier. Derudover angiver vi, hvis retterne indeholder svinekød eller nødder.
For al vores mad gælder det, at I naturligvis altid kan ringe på tlf. 61 10 13 13 og spørge om de aktuelle menuer og deres indhold af allergener.