Menu

Stor tapas (NOV-DEC)

Stor tapas (NOV-DEC) Gældende fra d. 13 november – 21 december

Vores store tapas er menuen hvor der bare intet mangler. Menuen er en fuldstændig perfekt løsning til social dining, hvor I kan sidde og hygge jer om maden i timevis. Menuen serveres i forskellige små skåle samt glas, og I kan derfor selv afgøre hvor mange anretninger menuen skal deles op i. Dette er uden tvivl en af vores mest populære menuer og der følger selvfølgelig også 2 desserter med. Et helt perfekt valg af menu til en aften med venner eller til en større begivenhed. Husk at vi altid tilbyder lækre vine som er tilpasset de enkelte menuer.

TAPAS

Laks
Med syltet ingefær, æble & urtecreme
Gravad svin
Med rødbedetatar & appelsinsyltede glaskål
Rejesalat
Tilsmagt med fingerlimes, sprød toast & urter fra Engesvang
Koldhævede brød
Serveret med pisket smør
Grillet rød spidskål
Med ristede nødder, ribs, tyttebær & honning
Lomo
Med sprøde kapers, kapersbær med stilk & frisee salat
Vintersalat
Med udvalg af årstidens råvarer & "juleskinke"
Luftørret vildsvine charcuterie
Med løgmarmelade & bøgehatte
Minislider(kold)
Med fjerkræ, hoisin & kimchi

Dessert

Appelsin panna cotta
Med kardemommecreme & sprød karamel
Gastro13s ris a la mande
Med kondenseret mælk, hvid chokolade & ristede mandler
Hertil kirsebærsauce med amarena kirsebær, kirsebærvin & portvin
VEJLEDNING
(Vi anbefaler varmluftsovn)

Vi anbefaler i servere vores Stor tapas i ”forret”, ”hovedret” og dessert.

Forret:
-Brødet varmes 6-8 min. v. 200 grader
-Sprød toast anrettes på rejesalaten inden servering.
-Rugbrøds crunch anrettes på gravad svin inden servering.

Hovedret:
-Glasset med kerner serveres til årstidens salat
-Glasset med dressing serveres til årstidens salat
-Grillet spidskål varmes ca. 12-15 min inden servering.
-De sprøde kapers drysses på Lomo inden servering
-Ristede nødder hældes over grillet spidskål inden servering


Dessert:
-Sprød karamel anrettes i appelsin panna cotta inden servering
-Kirsebær saucen kan med fordel lunes i en gryde, inden den serveres til risalamanden.
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Stor tapas (NOV-DEC)x10
3890,- DKK
Pris pr. kuvert 389,-
Pris i alt3890,- DKK
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.