Menu

Sensommer receptionsmenu

Sensommer receptionsmenu Minimum 20 kuverter

Bemærk at alle menupunkter er “hapsere” & menuen kan dermed ikke bruges som en frokost eller et mættende måltid. Prisen er ved minimum 20 personer. Der tillægges en merpris ved færre antal kuverter. OBS:Der er beregnet 1 hapser pr. person ved denne kuvertpris.

Hovedret

Bresaola
Med trøffel, rødbede & mild gedeostecreme
Hvid fisk
Serveret med blomkål, rugbrøds & lakridscrumble samt estragonmayo
Røget dyrekølle
Med syrlig bærchutney & ristede hasselnødder
Fast modnet hård ost
Serveret med physalis & oliven
Lufttørret skinke
Serveret med hyben & æblekompot samt grønt
"Gâteau marcel"
Tilsmagt med kaffe & brombær
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter når du bestiller menuen)
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.