Menu

Receptionsmenu (NOV-DEC)

Denne menu kan først leveres d. 8. november 2023. Forudbestil allerede i dag.

Receptionsmenu (NOV-DEC) Minimum 15 kuverter ((Gældende fra d. 8 november - 21 december)

Bemærk at alle menupunkter er “hapsere” & menuen kan dermed ikke bruges som en frokost eller et mættende måltid. Der tillægges en merpris ved færre antal kuverter. OBS:Der er beregnet 1 hapser pr. person ved denne kuvertpris. (Gældende fra d. 8 november - 21 december)

Hovedret

And
Med kimchimayo & pak choy
Laks & rygeost
Tilsmagt med stjerneanis & servert med tranebær
Fast modnet ost i bjælke
Serveret med sprøde knækbrød, kompot & oliven
Letrøget kyllingeterrine
Med fermenteret rosenkålscreme
Minislider (kold)
Med ribbensteg, løgmarmelade & æble
"Utraditionel" ølkage
Med honningmousse & appelsinglace
Din forespørgsel
Antal kuverter:

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter når du bestiller menuen)
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.