Menu

Receptionsmenu (FEB-MAR-APR)

Receptionsmenu (FEB-MAR-APR) Minimum 20 kuverter

En receptionsmenu kan også sagtens være spændende og lækker. Vores receptionsmenu består af forskellige små ”hapsere”, hvor du får smagt på en masse forskellige små lækre bider. Derfor er det vigtigt at påpege at denne menu ikke kan bruges som en frokost eller et mættende måltid. Prisen er ved minimum 20 personer. Der tillægges en merpris ved færre antal kuverter. Der er beregnet 1 hapser pr. person ved denne kuvertpris.

Hovedret

Rispapirsrulle
Med gulerod, agurk, peanuts, hoisinsauce & toppet med sprød reje
Carpaccio af okse
Med "ostesne" & sprød ost
Porcheret kylling
Med baconcreme, æble & selleri
Fast modnet hård ost
Serveret med physalis & oliven
Auberginerulle
Med ricotta, coppa & urter fra Engesvang
Crema catalana
Med appelsinskal & appelsinchokolade
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter når du bestiller menuen)
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.