Menu

Årstidens menu (FEB-MAR-APR)

Denne menu kan først leveres d. 21. februar 2024. Forudbestil allerede i dag.

Årstidens menu (FEB-MAR-APR) Gældende fra d. 21 februar – 7 april

Årstidens menu er perfekt som social dining concept. Her tilbydes du forret, hovedret samt dessert, hvoraf der er flere elementer i hver ret. Om du får gæster derhjemme eller skal afholde din fest hos gastro13, er det altid skøn at strække aftenen så længe som muligt så man både når at nyde sine gæster samt maden. Ved årstiden menu får du en forret med 3 elementer, samt en hovedret med 2 slags kød, så du sagtens kan dele hovedretten op i 2 serveringer. Til slut er der 2 desserter, som også sagtens kan deles op. Du får altså her selv muligheden for at bestemme hvordan aftenen skal forløbe. Dette er vores mest populære menu og med god grund.

Forret

Sprøde "fyld selv" kræmmerhuse (2 stk. pr pers)
Med moderne rejesalat & stenbidderrogn
Vitello tonnato
Med kaperscreme, urtesalat & sprøde kapers
Lavvarmet fisk
Med cremet jordskok, æble, grøn olie, sprødt brød & grønt
Koldhævet surdejsbrød
Serveret med pisket smør

Hovedret

Langtidstilberedt & rosa okse
Med rosmarin & flagesalt
Svinemørbrad
Rullet i masser urter & crust
Persilleflan
Med hakket persille, persillerod, hjemmesylt & baconcreme
Kartoffelkvadrat
Med purløg, timian & saltet smør
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Rødvinssauce
Monteret med smør & tilsmagt med kalvefond

Dessert

Vesterhavsost & Arla unika ost
Med sveske- & kirsebær kompot & figner. Hertil hjemmebagt knækbrød
Saltet karameltærte
Med mælkechokolade, chokoladeganache, pistacie & grønt
Din forespørgsel
Antal kuverter:

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter når du bestiller menuen)
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.