Menu

Stor tapas (FEB-MAR-APR)

Denne menu kan først leveres d. 21. februar 2024. Forudbestil allerede i dag.

Stor tapas (FEB-MAR-APR) Gældende fra d. 21 februar – 7 april

Vores store tapas er menuen hvor der bare intet mangler. Menuen er en fuldstændig perfekt løsning til social dining, hvor I kan sidde og hygge jer om maden i timevis. Menuen serveres i forskellige små skåle samt glas, og I kan derfor selv afgøre hvor mange anretninger menuen skal deles op i. Dette er uden tvivl en af vores mest populære menuer og der følger selvfølgelig også 2 desserter med. Et helt perfekt valg af menu til en aften med venner eller til en større begivenhed. Husk at vi altid tilbyder lækre vine som er tilpasset de enkelte menuer.

Hovedret

Sprøde "fyld selv" kræmmerhuse (2 stk. pr pers)
Med moderne rejesalat & stenbidderrogn
Vitello tonnato
Med kaperscreme, urtesalat & sprøde kapers
Lavvarmet fisk
Med cremet jordskok, æble, grøn olie, sprødt brød & grønt
Koldhævet surdejsbrød
Serveret med pisket smør
Persilleflan
Med hakket persille, persillerod, hjemmesylt & baconcreme
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer & modnet italiensk skinke
Oksecarpaccio
Med trøffelcreme, sprøde parmesanchips & frisee
Bruschetta
Med tomat, burrata, basilikum & sprødt brød
Miniquiche
Med svampe, vesterhavsost, purløg & creme

Dessert

Vesterhavsost & Arla unika ost
Med sveske- & kirsebær kompot, figner, hjemmebagt knækbrød & physalis
Saltet karameltærte
Med mælkechokolade, chokoladeganache, pistacie & grønt
Din forespørgsel
Antal kuverter:

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter når du bestiller menuen)
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.