Menu

Årstidens menu (FEB-MAR-APR)

Denne menu kan først leveres d. 20. februar 2025. Forudbestil allerede i dag.

Årstidens menu (FEB-MAR-APR) Gældende fra d. 20 februar – 6 april

Årstidens menu er perfekt som social dining concept. Her tilbydes du forret, hovedret samt dessert, hvoraf der er flere elementer i hver ret. Om du får gæster derhjemme eller skal afholde din fest hos gastro13, er det altid skøn at strække aftenen så længe som muligt så man både når at nyde sine gæster samt maden. Ved årstiden menu får du en forret med 3 elementer, samt en hovedret med 2 slags kød, så du sagtens kan dele hovedretten op i 2 serveringer. Til slut er der 2 desserter, som også sagtens kan deles op. Du får altså her selv muligheden for at bestemme hvordan aftenen skal forløbe. Dette er vores mest populære menu og med god grund.

Forret

Hvid fisk glaceret i miso & teriyaki
Med sprøde urter & sesam
Skagenssalat
Med hummermayo, dild & puffet boghvede
Grillet okse
Med løgmarmelade & syltede bøgehatte
Koldhævet surdejsbrød
Serveret med pisket smør

Hovedret

Langtidstilberedt & rosa okse
Med rosmarin & flagesalt
Svinebryst
Med citron & rosmarin
Variation af forårskål
Med nødder & peberrod
Kartoffelkvadrat
Med purløg, timian & saltet smør
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Rødvinssauce
Monteret med smør & tilsmagt med kalvefond

Dessert

Gulerodskage
Med havtornsmousse & hvid chokolade
Yuzu creme brulée
Med sukkerristede cashewnødder
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Årstidens menu (FEB-MAR-APR)x10
3890,- DKK
Pris pr. kuvert 389,-
Pris i alt3890,- DKK
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.