Menu

Brunch (AUG-SEP-OKT)

Brunch (AUG-SEP-OKT) Minimum 10 kuverter

(AUG-SEP-OKT) Vores brunch er fyldt med en masse lækre elementer der gør at den er spændende og utrolig velsmagende. I vil blive forkælet med blandt andet røræg med svampe, baked oats & andre lækkerier. Der er en brunch ud over det normale og passer helt perfekt til fødselsdag eller en anden skøn sammenkomst. Vi anbefaler altid at du tilkøber friskpresset juice for at fuldende oplevelsen og hvis anledningen er til det, så selvfølgelig også Cava. Der vil i denne menu være flere ting, som du selv skal lune. Dette er af hensyn til kvaliteten.

Brunch

Græsk yoghurt
Med honningfigner & kerner
Røræg
Med svampe & revet ost
Små brunchpølser
Med ramsløg & hvidløg
Tigerrejer
Med aioli & grønt
2 slags oste
Med hjemmesylt & druer
2 slags velhængt charcuteri
Med tapenade & surt
Minitærte
Med Arla Unika havgus & rosmarin
Frugtfad
Med sæsonens frugter & bær
Baked oats
Med blåbær & vanilje
Friskbagt rugbrød
Koldhævede surdejsboller
Hertil saltet smør
VEJLEDNING
(Vi anbefaler varmluftsovn)

-Bollerne varmes 6-8 min. v. 200 grader
-Rugbrødet kan med fordel lunes sammen med bollerne
-Kerner drysses over yoghurten inden servering
-Røræg og svampe varmes ca. 12 min. v. 200 grader
-Baked oats lunes ca. 8min. v. 165 grader
-Brunchpølse varmes ca. 12 min. v. 200 grader
-Havgustærten varmes ca. 12 min v. 200 grader
Print menu
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.