Menu

Bøllingsø tapastallerken

Denne menu kan først leveres d. 10. maj 2025. Forudbestil allerede i dag.

Bøllingsø tapastallerken 20 års jubilæum

Bøllingsø tapas I anledningen af 20 års jubilæum for Bølling sø tilbyder vi sammen med lokalrådet Engesvang d. 10 maj en lækker tapastallerken ud fra årstiden med bl.a. urter fra "Engesvang levende grønt" & surdejsbrød med mæsk fra Bøllingsø bryghus 225 kr. inkl. serviceTilkøb en børnemenu som er bestående af pastasalat med frikadeller a 50 kr. pr barnOBS: Menuen afhentes ved Kragelundvej 4a (dværgebakken ved Bøllingsø)

Tapas

Tapastallerken ud fra årstiden med bl.a. urter fra "Engesvang levende grønt" & surdejsbrød med mæsk fra Bøllingsø bryghus
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Bøllingsø tapastallerkenx1
225,- DKK
Pris pr. kuvert 225,-
Pris i alt225,- DKK
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.