Menu

Brunch (JAN-FEB-MAR)

Brunch (JAN-FEB-MAR) Minimum 10 kuverter

(JAN-FEB-MAR) Vores brunch er fyldt med en masse lækre elementer der gør at den er spændende og utrolig velsmagende. I vil blive forkælet med blandt andet hindbærskyr, scrambled eggs & andre lækkerier. Der er en brunch ud over det normale og passer helt perfekt til fødselsdag eller en anden skøn sammenkomst. Vi anbefaler altid at du tilkøber friskpresset juice for at fuldende oplevelsen og hvis anledningen er til det, så selvfølgelig også Cava. Der vil i denne menu være flere ting, som du selv skal lune. Dette er af hensyn til kvaliteten.

Brunch

Hindbærskyr
Med nøddecrunch
Scrambled eggs
Vendt med creme fraiche 38% & toppet med serranocrunch
Brunchpølse
Med timian & æble
Citrus laks
Med æble, peberrod & grønne urter
2 slags oste & 2 slags charcuteri
Med hjemmesylt & tapenade
Croissant
Med nødder & mandelfyld
Minislider
Med kyllingesalat tilsmagt med estragon
Frugtfad
Med sæsonens frugter & bær
Kardemommesnurrer
Med perlesukker & remonce
Chiarugbrød
Koldhævede surdejsboller
Hertil saltet smør
Vejledning til brunchmenu:

Bemærk at vi anbefaler varmluftsovn)

-Bollerne varmes 8-10 min. v. 200 grader
-Knækbrød serveres til osten
-Kardemommesnurrer lunes 4-6min. v. 200 grader
-Brunchpølse varmes ca. 12 min. v. 200 grader
-Scrambled eggs varmes ca. 8 min. v. 200 grader
-Serranocrunch anrettes på scrambled eggs inden servering
Print menu
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.