Menu

Årstidens menu (APR-MAJ)

Denne menu kan først leveres d. 9. april 2025. Forudbestil allerede i dag.

Årstidens menu (APR-MAJ) Gældende fra d. 9 april - 18 maj

Årstidens menu er perfekt som social dining concept. Her tilbydes du forret, hovedret samt dessert, hvoraf der er flere elementer i hver ret. Om du får gæster derhjemme eller skal afholde din fest hos gastro13, er det altid skøn at strække aftenen så længe som muligt så man både når at nyde sine gæster samt maden. Ved årstiden menu får du en forret med 3 elementer, samt en hovedret med 2 slags kød, så du sagtens kan dele hovedretten op i 2 serveringer. Til slut er der 2 desserter, som også sagtens kan deles op. Du får altså her selv muligheden for at bestemme hvordan aftenen skal forløbe. Dette er vores mest populære menu og med god grund.

Forret

Italiensk skinke
Med urte aioli & syltede løg
Asiatisk rejesalat
Med chilimayo & grønt
Lakserillette
Med agurk vendt i dildolie, purløg & sprødt rugbrød
Koldhævede surdejsbrød
Serveret med pisket smør

Hovedret

Sous vide tilberedt kalv
Med hvidløg, flagesalt & peber
Kylling ballotine
Med estragon & bacon
gastro13s flødekartofler
Med hvidløg, trøffel & porre
Små kartofler
Med krydderurtesmør af forårets friske urter
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Rødvinssauce
Tilsmagt med kalvefond & monteret med smør

Dessert

Chokoladedrøm (chokoladekage)
Med hvid chokoladecreme & chokoladejord
Hjemmelavet jordbærsorbet
Toppet med hvid chokolade
Hertil frisk frugt & bær
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Årstidens menu (APR-MAJ)x10
3890,- DKK
Pris pr. kuvert 389,-
Pris i alt3890,- DKK
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.