Årstidens menu er perfekt som social dining concept. Her tilbydes du forret, hovedret samt dessert, hvoraf der er flere elementer i hver ret. Om du får gæster derhjemme eller skal afholde din fest i et selskabslokale, er det altid skøn at strække aftenen så længe som muligt så man både når at nyde sine gæster samt maden. Ved årstidens menu får du en forret med 3 elementer, samt en hovedret med 2 slags kød, kartofler & sæsongrønt. Som afslutning er der 2 desserter ud fra sæsonen. Du får altså her selv muligheden for at bestemme hvordan aftenen skal forløbe. Dette er vores mest populære menu og med god grund.
gastro13, Engesvang
Ågade 32
7442 Engesvang
gastro 13, Herning
Dæmningen 25
7400 Herning
(pick-up point)
gastro 13, Silkeborg
Granhøjvej 8
8600 Silkeborg
(pick-up point)
Cvr: 39315327
Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)
Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)
Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)
Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.
Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)
3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.
Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.