Menu

2 retters menu (NOV-DEC)

2 retters menu (NOV-DEC) Gældende fra d. 13 november – 21 december

Vores 2 retters mene består af 2 lækre forretter, surdejsbrød, pisket smør & sæsonens hovedret med bl.a. rosastegt kalvesteg, pommes anna & sæsonens grøntsager. Om du får gæster derhjemme eller skal afholde dit arrangement hos gastro13, er det altid skønt at strække aftenen så længe som muligt så man både når at nyde sine gæster samt maden.

Forret

Laks
Med syltet ingefær, æble & urtecreme
Gravad svin
Med rødbedetatar & appelsinsyltede glaskål
Koldhævede brød
Serveret med pisket smør

Hovedret

Rosastegt kalvesteg
Med urter & hvidløg
Langtidstilberedte svinekæber
Med anis, laurbær & enebær
Grillet rød spidskål
Med ristede nødder, ribs, tyttebær & honning
Pommes anna
Med brunet smør & revet vesterhavsost
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Kraftig rødvinssauce
Tilsmagt med sennepskorn
Vejledning
(Vi anbefaler varmluftsovn)

Forret:
-Brødet varmes 6-8 min. v. 200 grader
-Sprød toast anrettes på rejesalaten inden servering.

Hovedret:
-Pommes Anna varmes ca. 20-25 min. v. 200 grader
-Frisk timian kommes på Pommes Anna inden servering (EFTER OVN)
-Grillet spidskål varmes ca. 12-15 min inden servering.
-Glasset med kerner serveres til årstidens salat
-Glasset med dressing serveres til årstidens salat
-Ristede nødder hældes over grillet spidskål inden servering

Dessert: (KUN VED TILKØB AF EN ELLER FLERE)
-Sprød karamel anrettes i appelsin panna cotta inden servering
-Kirsebær saucen kan med fordel lunes i en gryde, inden den serveres til risalamanden.
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
2 retters menu (NOV-DEC)x6
1794,- DKK
Pris pr. kuvert 299,-
Pris i alt1794,- DKK
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.