Menu

2 retters konfirmationsmenu 2024

2 retters konfirmationsmenu 2024 Gældende fra d. 3 april - 12 maj

Konfirmationen er en stor dag for mange unge mennesker, som naturligvis skal fejres med familie og gode venner. Lad os stå for maden, så I kan slappe af som værter og nyde dagen i fulde drag. Vi kommer meget gerne med et forslag til menuen ud fra sæsonens aktuelle råvarer – og er der behov for at tilpasse den, så finder vi naturligvis en løsning, så menuen bliver præcis som I havde forestillet jer.

Forret

Stegte tigerrejer
Med grov basilikumspesto, æble & asparges
Italiensk modnet skinke
Med mozzarella, melon & mikrourter fra Engesvang
Koldhævede surdejsbrød
Serveret med pisket smør

Hovedret

Sous vide tilberedt kalv
Med hvidløg, flagesalt & peber
Kylling ballotine
Med tomatpesto & baslikum, rullet i bacon
Pommes dauphine
Med fløde, løg & urter
Små kartofler
Med krydderurtesmør af forårets friske urter
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Mild pebersauce
Tilsmagt med grønne peberkorn & kalvefond
VEJLEDNING
(Bemærk at vi anbefaler varmluftsovn)

Forret:
-Brødet varmes 6-8 min. v. 200 grader

Hovedret:
-Pommes Dauphine varmes ca. 25 min. v. 200 grader
-Små kartofler varmes ca. 25 min v. 200 grader
-Frisk timian anrettes på pommes dauphine inden servering
-Hakket purløg, persille & kørvel vendes med de små kartofler lige inden servering
-Glasset med nødder/kerner serveres til årstidens salat
-Glasset med dressing serveres til årstidens salat
Print menu
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.