Menu

Årstidens menu (SEP-OKT-NOV)

Årstidens menu (SEP-OKT-NOV) Gældende fra d. 25 september – 10 november

Årstidens menu er perfekt som social dining concept. Her tilbydes du forret, hovedret samt dessert, hvoraf der er flere elementer i hver ret. Om du får gæster derhjemme eller skal afholde din fest hos gastro13, er det altid skøn at strække aftenen så længe som muligt så man både når at nyde sine gæster samt maden. Ved årstiden menu får du en forret med 3 elementer, samt en hovedret med 2 slags kød, så du sagtens kan dele hovedretten op i 2 serveringer. Til slut er der 2 desserter, som også sagtens kan deles op. Du får altså her selv muligheden for at bestemme hvordan aftenen skal forløbe. Dette er vores mest populære menu og med god grund.

Forret

Gravad okse
Med syltede sennepskorn, solbær- & peberrodscreme samt friteret salvie
Kyllingeterrine
Med estragonmayo & sprøde rodfrugter
Hvidvinsdampede blåmuslinger
Med skaldyrssuppe & urter
Koldhævede brød
Serveret med pisket smør

Hovedret

Langtidstilberedt okse
Med rosmarin og røgsalt
Braiseret porchetta af svin
Med enebær & timian
Pommes fermiére
Med timian & hvidløg
Cremet & saltbagt selleri
Med pistacie & grøn persilleolie
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Fyldig svampesauce
Tilsmagt med portvin

Dessert

Hyldebærporcheret pære
Med chokoladeganache & havretuiles
Cheesecake
Med whiskeyglacerede hasselnødder & brombær
VEJLEDNING

(Vi anbefaler varmluftsovn)


-Forret:
-Brødet varmes 6-8 min. v. 200 grader
-Friteret salvie anrettes på gravad okse
-Skaldyrssuppen lunes i gryde (KUN VED UNDER 15 KUVERTER)
-De sprøde rodfrugter anrettes på kyllingeterrinen
-Rugbrødsknas drysses i glasset med blåmuslinger & urter
-Skaldyrssuppen hældes i glasset inden servering (der er beregnet 1 dl. til hver)

Hovedret:
-Pommes Fermiére varmes ca. 25-30 min. v. 200 grader
-Glasset med nødder serveres til årstidens salat
-Glasset med dressing serveres til årstidens salat
-Pistacie drysses i glasset med cremet og bagt selleri
-Grønne urter anrettes på pommes fermiere inden servering
-Blomsterblade til pynt på cremet & saltbagt selleri lige inden servering

Dessert:
-Havretuiles anrettes på hyldebærporcheret pære inden servering
Print menu
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.