Menu

Stor tapas (JAN-FEB)

Denne menu kan først leveres d. 7. januar 2026. Forudbestil allerede i dag.

Stor tapas (JAN-FEB) Gældende fra d. 7 januar - 22 februar

Vores store tapas er menuen hvor der bare intet mangler. Menuen serveres i forskellige små skåle samt glas, og I kan derfor selv afgøre hvor mange anretninger menuen skal deles op i. Dette er uden tvivl en af vores mest populære menuer og der følger selvfølgelig også 2 desserter med. Et helt perfekt valg af menu til en aften med venner eller til en større begivenhed. Husk at vi altid tilbyder lækre vine som er tilpasset de enkelte menuer. Vi kan lave hele menuen som social dining tilpasset til fordelingen af gæster ved hvert bord mod en merpris på 48 kr. pr kuvert.

TAPAS

Krebsesouffle
Med krabbesuppe tilsmagt med brunet smør
Røget skinke
Med havtorn, hasselnødder & ost
Grillet kylling
Med løgmarmelade & syltede bøgehatte
Koldhævet surdejsbrød
Serveret med pisket smør
Havgustærte
Med purløgsskum & friskhakket purløg
Årstidens salat
Med bolchebeder, stegt butternut, syltede radiser, fetacreme & coppa
Sprøde krustader
Med Arla Unika Loke, laks & agurk
Vitello tonnato
Serveret med tunsauce, friterede kapers & sprøde urter

Dessert

Karamel & moccamousse
Med nøddekrokant
Passionstærte
Med brændt marengs
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Stor tapas (JAN-FEB)x8
3184,- DKK
Pris pr. kuvert 398,-
Pris i alt3184,- DKK
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.