Catering til dit Selskab
Få mad ud af huset leveret i Hinnerup

Gastro13 leverer mad ud af huset i Hinnerup - giv dine gæster en gastronomisk oplevelse.

Skal du holde et arrangement af den slags, gæsterne kommer til at snakke om de næste mange år? Vi leverer festmad ud af huset, lige til døren – til store og små arrangementer, fester, mærkedage  og højtider i hele Hinnerup.

Gastro13 er en selvstændig cateringvirksomhed som tilbyder skræddersyede løsninger tilpasset dine behov. Vi har i flere år drevet restaurant, mad ud af huset og frokostordning til virksomheder i Midtjylland. Nu er vi kommet til Hinnerup, og er klar med catering og mad ud af huset fra vores professionelle køkken. Du kan frit vælge blandt vores mest populære menuer, eller få skræddersyet din helt egen menu af vores dygtige kokke. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Populære menuer

Se vores mest populære menuer

Vores tapasmenu er den mest solgte af alle vores menuer – prøv den!

Vores tapasmenu er den mest solgte af alle vores menuer – prøv den!

Vores tapasmenu er den mest solgte af alle vores menuer – prøv den!

Vi kan klare alt fra begravelse, barnedåb, fester m.m.

Få trygt leveret mad ud af huset til dit selskab i Hinnerup

Vi ved, at lækker mad er en fundamental del af at give dine gæster en god oplevelse – og hos os er du i trygge hænder. Gastro13 har mange års erfaring med catering og levering af mad ud af huset, og nu er vi klar til at levere til bryllupper, julefrokoster, konfirmationer  og andre private arrangementer i Hinnerup. 

Vi leverer maden direkte til din dør. Din mad bliver altid tilberedt af de bedste råvarer og leveret til højeste standard –  praktisk og hygiejnisk pakket. Så du kan nyde dit arrangement og bruge mindst mulig tid på at stå i køkkenet. 

Har du spørgsmål omkring vores cateringtilbud, så er vi klar til at hjælpe dig – ring direkte på + 45 6110 1313 eller send en mail til mail@gastro13.dk.  

Om maden, Gastro13 - og om at gøre sig umage

Vores drivkraft er vores passion for mad – deraf også madlavning, råvarer, smage og anretning. Når I får mad fra gastro13, skal det være en oplevelse, hvor vi prøver at aktivere alle sanser. Vores menuer følger årstiderne, for at sikre det optimale fra lokale råvarer når de smager bedst. Hvis det så samtidig øger den samlede bæredygtighed, så er det hvad vi kalder “sund fornuft”. 

For os går god smag, kvalitet og elegance hånd i hånd, og du kan være helt sikker på, at maden er frisk, perfekt tilberedt og anrettet indbydende på en måde, som aktiverer de fleste sanser.

For os er det at gøre sig umage et omdrejningspunkt for hele vores måde at drive virksomhed på. Vi stræber hele tiden efter at forbedre os, og vi er først rigtig tilfredse, når vi har leveret det, som I forventede – og gerne mere til.


Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.