Catering til dit arrangement
Catering og mad ud af huset til dit arrangement i Hammel

Giv dine gæster en oplevelse - vi leverer mad ud af huset i Hammel

Skal du holde et arrangement af den slags, gæsterne kommer til at snakke om de næste mange år? Vi leverer festmad ud af huset, lige til døren – til små og store begivenheder, mærkedage  og højtider i hele Hammel.

Gastro13 er en selvstændig cateringvirksomhed som tilbyder skræddersyede løsninger tilpasset dine behov. Nu er vi klar med catering og mad ud af huset fra vores professionelle køkken i Hammel. Vælg blandt vores mest populære menuer nedenfor, eller få skræddersyet din helt egen menu af vores dygtige kokke. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Populære menuer

Se vores mest populære menuer

Vores tapasmenu er den mest solgte af alle vores menuer – prøv den!

Vores tapasmenu er den mest solgte af alle vores menuer – prøv den!

Vores tapasmenu er den mest solgte af alle vores menuer – prøv den!

Vi kan klare alt fra begravelse, barnedåb, fester m.m.

Lækker mad ud af huset - nu er leverer Gastro13 til Hammel.

Gastro13 har flere års erfaring med catering og levering af mad ud af huset, og nu er vi klar til at levere til bryllupper, julefrokoster, konfirmationer  og andre private arrangementer i Hammel. Vi ved at lækker mad er en fundamental del af at give dine gæster en god oplevelse – og hos os er du i trygge hænder.

Vi leverer i hele Hammel og omegn, så du får maden direkte til din dør. Din mad bliver altid leveret til tiden, og pakkes både hygiejnisk, praktisk, og sikkert. Så du kan koncentrere dig om rollen som vært, og bruge mindst mulig tid på at stå i køkkenet. 

Har du spørgsmål omkring vores cateringtilbud, så er vi klar til at hjælpe dig – ring direkte på + 45 6110 1313 eller send en mail til mail@gastro13.dk.  

Om maden, Gastro13 - og om at gøre sig umage

Vores drivkraft er vores passion for mad – deraf også madlavning, råvarer, smage og anretning. Når I får mad fra gastro13, skal det være en oplevelse, hvor vi prøver at aktivere alle sanser. Vores menuer følger årstiderne, for at sikre det optimale fra lokale råvarer når de smager bedst. Hvis det så samtidig øger den samlede bæredygtighed, så er det hvad vi kalder “sund fornuft”. 

For os går god smag, kvalitet og elegance hånd i hånd, og du kan være helt sikker på, at maden er frisk, perfekt tilberedt og anrettet indbydende på en måde, som aktiverer de fleste sanser.

For os er det at gøre sig umage et omdrejningspunkt for hele vores måde at drive virksomhed på. Vi stræber hele tiden efter at forbedre os, og vi er først rigtig tilfredse, når vi har leveret det, som I forventede – og gerne mere til.