Menu

Stor Tapas

Stor Tapas fra d. 6. januar - 21. februar

Vores tapasmenu er den mest solgte af alle vores menuer – prøv den! Dette er den perfekte løsning til en hyggelig aften hvor man kan sidde og snakke over maden i flere timer. Tapasretterne giver anledning til en aften hvor fællesskab og gastronomi går op i en højere enhed. Denne menu indeholder nok til at alle bliver mætte. (Der er mulighed for at ændre/reducere/tilføje antallet af retterne i de enkelte menuer).

Tilvalg
Velkomstsnack /appetizer med bresaola + 25 kr. pr. kuvert.
Gourmet hotdogs til natmad + 55 kr. pr. kuvert.
Hjemmelavet is ( 1,5 liter ) + 150 kr. pr. bæger

Tapas

Andebryst med varme krydderier
Med sød kartoffelpuré & balsamico figner
Citrus rimmet laks
Med syltede perleløg & mild wasabicreme
Skaldyrssouffle
Med muslingesuppe, sprøde rødder & gule beder
Hjemmebagt surdejsbrød
Serveret med to slags hjemmepisket smør
Bagte rodfrugter
Med urtepesto &  fintrevet Arla Unika gammelknas
Rødbedesyltet torsk
Med sennepscreme & baconcrunch
Jordskokkesuppe
Med blå chips, trøffel & grønt
Indbagt Brie De Meaux
Med blommer i vin & nødder
Vinter carpaccio
Med tørret æggeblommer, portobello svampe & syltede løg
Udvalg af sprøde snacks
& 3 slags tapenade

Dessert

Solbær & rosmarin cheesecake
Med kanel & hvid chokolade
Gastro13´s tarte tatin
Med karamel & hasselnøddemousse
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter når du bestiller menuen)
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.