Menu

Receptionsmenu

Receptionsmenu Minimum 20 kuverter

Bemærk at alle menu punkter er “hapsere” og at prisen er ved minimum 20 personer. Der tillægges en merpris ved færre antal kuverter.

Hovedret

Parmaskinke
Serveret med mangosalsa & spirer fra Engesvang
Tigerrejer
Med persille, dild & chili
Krondyrscharcuteri
Serveret med kørvelcreme & syltede æbler
Arla Unika ost
Serveret med urtepesto & oliven
Sorte blinis
Serveret med rogn, creme & grønt
Blondie
Med rabarber & hindbærcreme
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer

Vegetarisk nytårsmenu

Forret

Tomatbisque med canneloni fyldt med spinat & ost serveret med citronfløde skilt med dildolie, æble, friske urter, sort dildsne & sprødt.
Hertil vores lækre surdejsboller & pisket smør med grønne urter & havsalt.

Mellemret

Marineret grillet peberfrugt serveret med, pimentcreme med fermenteret hvidløg, lime syltede løg, sprød ciabatta & radisecress.

Hovedret

Sprød selleri med panko, græskarpuré tilsmagt med timian, glacerede kastanjer, svampe, sauce syltede bøgehatte, grøn pommes anna & ærteskud.

Dessert

Blondie med peanuts, mango & passions broken gel, yuzumarengs & kokosskum
Chokolademousse med karamel, ”jord” & friske urter

425,- DKK​

Pris pr. kuvert: 425 kr.

(Vælg antal vegetar kuverter når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.