Nytårsmenu

Nytårsmenu 2017

OBS - bestilling er til minimum 6 personer Menuen leveres præfabrikeret i passende emballage med tilhørende tilberedningsvejledning med billeder. (Husk at bestille i god tid da kapaciteten er begrænset). Afhentes på Højskolevej 11 d. 31/12 i mellem kl 11-13.

Appetizer

Sprøde rodfrugtchips
& Dip
Rimmet kammusling med syltet asparges & syre
Med syltet asparges & syre
Blinis
Med ørredrogn
Til disse retter anbefaler vi følgende vin:
Champagne Philippe Gamet, Reserve 299,- kr.

En champagne med et flot let gyldent skær, meget moden og indsmigrende næse, med toner af æbler og krydderurter, kraftfuld mund, med noter af bacon og røg.

Forret

Soufflé af torsk
Bagt med krydderurter, serveret med jomfruhummerbisque, urter & sprødt
Hertil Hjemmebagt brød
& pisket smør med krydderurter
Til disse retter anbefaler vi følgende vin:
Bourgogne Blanc 2014, Domaine Thibert 125,- kr.

"The silver lining of having precisely zero wines ready to taste at the BIVB upon my arrival was an impromptu visit to the village of Fuisse and Domaine Thibert"

Hovedret

Oksemørbrad stegt med urter
Serveret med kartoffel fondant, gulerodspure, syltede rødløg , grøntsagstimbale med krystalost & kraftig sauce tilsmagt med trøffel
Til disse retter anbefaler vi følgende vin:
Beaune premier cru, Chateau Meursault 299,- kr.

Fremragende Bourgogne i pompøs stil. Støvregn på en tør grusvej i næsen, fyldig og cremet mund med generøse mængder af tobak, lakrids og Herbes de Provence.

Dessert

Todelt chokolademousse
Med krystalliseret chokolade
Sprød kage
Med passionsfrugt, serveret med coulis af skovens bær
Til disse retter anbefaler vi følgende vin:
Dalva Rosé Port 138,- kr.

Smagen i en Rosé portvin er ung og forfriskende, med toner af tranebær og jordbær.

Din forespørgsel
Antal kuverter: