Nytårsmenu

Nytårsmenu 2017

Nytårsmenu 2017 er desværre udsolgt!
OBS - bestilling er til minimum 6 personer Menuen leveres præfabrikeret i passende emballage med tilhørende tilberedningsvejledning med billeder. (Husk at bestille i god tid da kapaciteten er begrænset). Afhentes på Højskolevej 11 d. 31/12 i mellem kl 11-13.

Appetizer

Sprøde rodfrugtchips
& Dip
Rimmet kammusling med syltet asparges & syre
Med syltet asparges & syre
Blinis
Med ørredrogn
Til disse retter anbefaler vi følgende vin:
Champagne Philippe Gamet, Reserve 299,- kr.

En champagne med et flot let gyldent skær, meget moden og indsmigrende næse, med toner af æbler og krydderurter, kraftfuld mund. ( 249 kr. pr flaske v 6 stk.)

Forret

Soufflé af torsk
Bagt med krydderurter, serveret med jomfruhummerbisque, urter & sprødt
Hertil Hjemmebagt brød
& pisket smør med krydderurter
Til disse retter anbefaler vi følgende vin:
Bourgogne Blanc 2014, Domaine Thibert 125,- kr.

Hvid bourgogne til en rigtig god pris. Vinen er blød, blid og indbydende. På ganen er den en generøs blanding af modne, kødfulde frugter (115 kr. pr flaske v 6 stk.)

Hovedret

Oksemørbrad stegt med urter
Serveret med kartoffel fondant, gulerodspure, syltede rødløg , grøntsagstimbale med krystalost & kraftig sauce tilsmagt med trøffel
Til disse retter anbefaler vi følgende vin:
Beaune premier cru, Chateau Meursault 299,- kr.

Fremragende Bourgogne i pompøs stil. Støvregn på en tør grusvej i næsen, fyldig og cremet mund med generøse mængder af tobak. ( 249 kr. pr flaske v. 6 stk. )

Dessert

Todelt chokolademousse
Med krystalliseret chokolade
Sprød kage
Med passionsfrugt, serveret med coulis af skovens bær
Til disse retter anbefaler vi følgende vin:
Dalva Rosé Port 138,- kr.

Smagen i en Rosé portvin er ung og forfriskende, med toner af tranebær og jordbær.

Din forespørgsel
Antal kuverter: