Nytårsmenu

Denne menu kan først leveres d. 31. december 2019. Forudbestil allerede i dag.

Nytårsmenu 2019

OBS: Bestilling er til minimum 6 personer. (INGEN UNDTAGELSER)

Menuen leveres præfabrikeret i passende emballage med tilhørende tilberedningsvejledning med billeder.
(Husk at bestille i god tid da kapaciteten er begrænset).
Afhentes på Silkeborgvej 36 d. 31/12 i mellem kl 11-13.30.

Vær opmærksom på at der kan forekomme kø ved afhentning.
Betaling kan ske via Mobilepay eller kontant ved afhentning af maden.


Tilkøb til menuen:
Appetizer: Baerii kaviar med blinis & pisket creme fraiche
50 kr. pr person.

Udvalg af danske oste med kompot & rustikt knækbrød.
50 kr. pr person.
Vinforslag: Recioto della Valpolicella DOCG Classico, Antolini 160 kr. pr flaske.

Appetizer

Jomfruhummer
Med fermenteret hvidløg, vanilje & citron
Til disse retter anbefaler vi følgende vin:
Crement d'Alsace, Paul Buecher, Alsace 110,- kr.

Forret

Bagt sandart
Med grøn urtepanade, skaldyrssauce, urtesne, salturt, dild & skovsyre
Hjemmebagt brød
Med pisket smør & havsalt
Til disse retter anbefaler vi følgende vin:
Côtes du Rhône blanch 2015 133,- kr.

Hovedret

Oksemørbrad
Med brændte løg, gulerodspure med brunet smør, syltede rødløg, tallerkensmækkere, pommes anna & madeirasauce
Til disse retter anbefaler vi følgende vin:
Villa Sceriman  COLLI EUGANEI Carbernet Sauvignon Riserva 2015 145,- kr.

Dessert

Hvid chokolade panna cotta
Med lavendel
Valnødde & pære mazarin
Med krystalliseret chokolade
Chokolade marquis
Med sprød chokolade
Til disse retter anbefaler vi følgende vin:
COLLI EUGANEI FIOR D'ARANCIO DOCG AMAB. 2018 92,- kr.
Din forespørgsel
Antal kuverter: