Menu

Julemenu

Denne menu kan først leveres d. 8. november 2023. Forudbestil allerede i dag.

Julemenu Gældende fra d. 8 november – 21 december

Julemenuen er perfekt som social dining concept eller julefrokoster. Her tilbydes du forret, hovedret samt dessert, hvoraf der er flere elementer i hver ret. Om du får gæster derhjemme eller skal afholde din fest hos gastro13, er det altid skøn at strække aftenen så længe som muligt så man både når at nyde sine gæster samt maden. Ved årstiden menu får du en forret med 3 elementer, samt en hovedret med 2 slags kød, så du sagtens kan dele hovedretten op i 2 serveringer. Til slut er der 2 desserter, som også kan deles op. Du får altså her selv muligheden for at bestemme hvordan aftenen skal forløbe. Dette er vores mest populære menu og med god grund.

Forret

And
Med kimchimayo & pak choy
Laks & rygeost
Tilsmagt med stjerneanis & serveret med tranebær
Letrøget kyllingeterrine
Med fermenteret rosenkålscreme
Koldhævede brød
Serveret med pisket smør

Hovedret

Langtidstilberedt mør gris
Med rosmarin & farin
Confiterede andelår
Med hvidløg & timian
"Tartelet"
Med svampefyld & persille
Pommes anna
Med løg, hvidløg & smør
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Kraftig efterårssauce
Tilsmagt med enebær, oksefond & ribs

Dessert

Utraditionel ”ølkage”
Med honningmousse & appelsinglace
Gastro13s ris a la mande
Med stykker af hvid chokolade & mandler. Serveret med kirsebærsauce
Din forespørgsel
Antal kuverter:

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter når du bestiller menuen)
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.