Gourmetmenu

Gourmetmenu fra d. 4 januar - 24 februar

(Kan kun købes ved selskaber I huset & alle retter portionanrettes og præsenteres af kokken.)

Appetizer

Sprødt rugbrød
Med artiskokcreme & charcuteri

Forret

Cremet hvidløgssuppe
Med hvid fisk, urteolie & knust brød
Hjemmebagt brød
& pisket smør

Mellemret

Gravad kødkvæg
Med svampemayo, persilleolie & salte hasselnødder

Hovedret

Bøf af ribeye
Med urter & havsalt
Knuste kartofler
Med smør & urter
Spinatflan
Med grana padano
Salat med friske og marinerede beder
Persille, æble, solbær & grønt
Kraftig & smagfuld sauce
På mørk øl
Grøntsagscrudité

Dessert

Chokoladefudgekage
Med marinerede vinterbær
Cheesecake
Med appelsin i variationer
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer