Menu

Gastronomisk aften

Gastronomisk aften Dato ukendt

Vi har haft disse aftner i 3 år nu – og vi bliver ved! Vi nyder dem og glæder os altid til nogle skønne timer sammen med jer. Gastronomisk aften er vores aften til jer, hvor vi har sammensat menuen, eksperimenteret, kræset for detaljen og får prøvet nye ideer af. Trods vi har en del gengangere, som er vilde med konceptet, er vi altid utrolig glade for at se nye ansigter.

Det er en aften fyldt med smagsoplever, bestående af 4 anretninger med dertilhørende vinmenu. Prisen er DKK 795,- pr. person. Gastronomisk aften afholdes altid i vores selskabslokaler på Silkeborgvej 36, 7400 Herning.

Kapaciteten er begrænset og da vi med stor taknemmelighed oftest kan melde udsolgt, er bestilling efter ”først til mølle princippet”.

Din forespørgsel
Antal kuverter:

Vegetarisk nytårsmenu

Forret

Tomatbisque med canneloni fyldt med spinat & ost serveret med citronfløde skilt med dildolie, æble, friske urter, sort dildsne & sprødt.
Hertil vores lækre surdejsboller & pisket smør med grønne urter & havsalt.

Mellemret

Marineret grillet peberfrugt serveret med, pimentcreme med fermenteret hvidløg, lime syltede løg, sprød ciabatta & radisecress.

Hovedret

Sprød selleri med panko, græskarpuré tilsmagt med timian, glacerede kastanjer, svampe, sauce syltede bøgehatte, grøn pommes anna & ærteskud.

Dessert

Blondie med peanuts, mango & passions broken gel, yuzumarengs & kokosskum
Chokolademousse med karamel, ”jord” & friske urter

425,- DKK​

Pris pr. kuvert: 425 kr.

(Vælg antal vegetar kuverter når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.