Årstidens menu er vores mest populære menu og med god grund. Det er en menu hvor der intet mangler og er perfekt til social dining. Årstidens menu består af forret, hovedret samt dessert, hvoraf der er flere elementer i hver ret. Dette gør det muligt for jer at dele menuen op præcis som det passer jer. Man kan evt. servere hovedret af 2 omgange, da den består af 2 slags kød, det samme er gældende for forret og dessert, her er der også mulighed for at dele det op i flere serveringer. En lækker menu, sammensat af de bedste råvarer fra årstiden og som I umuligt kan gå glip af.
gastro 13, Herning
Silkeborgvej 36
7400 Herning
gastro 13, Silkeborg
Granhøjvej 8
8600 Silkeborg
Cvr:39315327
Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere
Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)
”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)
Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)
Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)