Menu

Årstidens menu (APR-MAJ)

Årstidens menu (APR-MAJ) Gældende fra d. 12 april - 14 maj

Årstidens menu er vores mest populære menu og med god grund. Det er en menu hvor der intet mangler og er perfekt til social dining. Årstidens menu består af forret, hovedret samt dessert, hvoraf der er flere elementer i hver ret. Dette gør det muligt for jer at dele menuen op præcis som det passer jer. Man kan evt. servere hovedret af 2 omgange, da den består af 2 slags kød, det samme er gældende for forret og dessert, her er der også mulighed for at dele det op i flere serveringer. En lækker menu, sammensat af de bedste råvarer fra årstiden og som I umuligt kan gå glip af.

Forret

Håndpillede rejer
Med dildmayo, avokado & grønt
Tunmousse a la gastro13
Med æble, syltede løg & grønt
Pankostegt reje
Med aioli & mikrourter
Koldhævede pandebrød med olivenolie
Serveret med pisket smør

Hovedret

Sous vide tilberedt kalvecuvette
Med hvidløg, flagesalt & peberblanding
Kylling
Tilsmagt med citron & timian
Pommes Dauphine
Med fløde, løg & urter
Små stegte kartofler
Med brunet smør & friskhakkede urter
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Kold bearnaise
Med estragon, æggeblomme & brunet smør

Dessert

"Heftig" chokoladekage
Med pisket chokolade, karamel & blåbær
Blondie
Med frisk & syrlig hindbærmousse samt friske bær
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter når du bestiller menuen)
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.