Menu

Årstidens menu (SEP-OKT-NOV)

Årstidens menu (SEP-OKT-NOV) fra d. 28 september - 13 november

En menu sammensat til en hyggelig aften, ligegyldigt om du skal have nogle venner på besøg eller om du skal afholde en særlig begivenhed. Spændende og utraditionel gastronomi for enhver smag! Der er udarbejdet nogle lækre menuer ud fra sæsonens udvalg af råvarer. Der er naturligvis mulighed for at lave ændringer således at jeres ønsker og behov bliver tilgodeset på bedste vis. Bemærk at i forhold til spizy hokkaidosuppe modtager du den varm & de tilhørende små portionsglas med chorizo & andet fyld så det eneste du selv skal sørge for er en ske til at spise med og så skal du hælde suppen i glasset lige inden servering. Ydermere modtager du begge typer kød & sauce varm i termokasse men du skal selv skære kødet lige inden servering.

Forret

Gravad okse
Med porrecreme, syltede hyldebær & sprød grønkål
Spizy hokkaidosuppe
Med chorizo, creme fraiche & grønne urter
Hvid lavvarmet fisk
Serveret med rødbede, ingefær & mascarpone
2 varianter af hjemmebagt surdejsbrød
Hjemmepisket smør tilsmagt med brunet smør & nødder

Hovedret

Sous vide tilberedt kalv
Med rosmarinmarinade tilsmagt med citronskal & olivenolie
Ølglaceret svinemørbrad
Tilberedt med farin, mørk ale & sæsonens urter
Confiteret kartoffelfondant
Toppet med urtepanade & timian
Jordskokkeflan med muskatnød
Serveret med gulerodspuré & grønt
Efterårssalat
Med udvalg af årstidens råvarer
Sauce espagnole
Lavet på tomat, kalvefond & skalotteløg

Dessert

Limetærte med mørdej
Serveret med basilikumsganache & pistacie
Cheesecake
Med pumpkinspice, butterscotch karamel & æble
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter når du bestiller menuen)
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.